کد خبر: ۱۹۸۸۵۵
۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۳
0
پول‌نیوز - رییس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه در مورد دستمزدهای میلیونی خیاطان در سطح پایتخت برای دوخت انواع لباس گفت: قیمت‌گذاری برای دوخت وجود ندارد و دستمزد خیاطی توافقی و بسته به میزان هنری که خیاط برای دوخت لباس به کار می‌برد. 
 
حبیب طهماسبی نیک، با اشاره به این‌که هزینه‌های مربوط به خیاطی و دوخت و دوز توافقی است، اظهار کرد: ممکن است یک نوع پارچه در یک خیاطی با قیمت ۳۰۰ هزار تومان به عنوان کشت‌وشلوار دوخته شود و همان پارچه در خیاطی دیگری هزینه ۵۰۰ هزار تومانی در بر دارد. باید بدانید که هزینه‌های مربوط به خیاطی همانند هزینه خرید شیر یا نان نیست که قیمت ثابتی را داشته باشد. 
 
وی ادامه داد: ممکن است ۱۰۰ مدل کت‌وشلوار را کنار هم بگذارید و کارشناسان اتحادیه ۱۰۰ قیمت مختلف را برای آنها در نظر بگیرند؛ لذا به هیچ وجه نمی‌توان در این زمینه قیاس کرد، چرا که خیاطی یک هنر است و نباید به عنوان یک صنعت به آن نگاه شود. 
 
رییس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه با تاکید بر این‌که مواد اولیه و نوع دوخت‌ودوز تعیین‌کننده اجرت‌های در نظر گرفته شده است، بیان کرد: قیمت‌گذاری برای دوخت وجود ندارد و این مساله شامل قیمت‌گذاری و تعرفه نمی‌شود و یک موضوع توافقی است. 
 
طهماسبی‌نیک اضافه کرد: هر خیاط بسته به میزان هنری که برای دوخت به کار می‌گیرد می‌تواند رقم‌های متفاوتی را دریافت کند، بنابراین مواد اولیه و نوع دوخت عوامل اصلی ارزش افزوده یک لباس هستند. 
 
وی در پاسخ به این‌که آیا این اتفاق نقطه ضعفی برای هرج‌ومرج در بازار دوخت نیست؟ عنوان کرد: خیر این مساله به هیچ وجه نقطه ضعف نیست، چرا که باید به خیاطی به عنوان یک هنر نگاه کرد. علاوه بر این نظارت‌های مختلفی در این زمینه وجود دارد و هر کسی که احساس می‌کند در حق او اجحاف و به لباس او خدشه‌ای وارد شده می‌تواند با مراجعه به اتحادیه خیاطان نسبت به پیگیری حقوق خود اقدام کند و در این رابطه حق شکایت مشتریان محفوظ است. 
 
توضیحات رییس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه شهر تهران در رابطه با عدم قیمت‌گذاری برای دوخت در حالی است که در نقاط مختلف پایتخت شاهد دریافت ارقام عجیب و غریبی بابت دوخت لباس‌های مختلف از جمله لباس‌های مجلسی هستیم. نه تنها نقاط مختلف شهری تعیین‌کننده مبلغ دریافتی از مشتریان هستند، بلکه بعضا بالا بودن رقم اختصاص یافته به لباس دوخته شده مساله‌ای است که مشتریان زیادی را گله مند کرده است، چرا که مجبور به پرداخت هزینه‌هایی که در موارد بسیاری به مبالغ میلیونی می‌رسد، هستند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: