April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۰۳۶۷۰
۰۲ آبان ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۳
0
پول‌نیوز - متخصصان سازمان بهداشت جهانی اعلام کردند دو شرکت تولیدکننده واکسن فلج اطفال که وظیفه تامین نیاز این واکسن را برای کشورهای جهان برعهده داشتند، در تولید مقادیر کافی از این واکسن ناموفق عمل کرده‌اند.

همین امر باعث شده است که بسیاری از کشورها سهم کمتری از این واکسن داشته باشند و این مساله می‌تواند موجب بحران در کشورهای در معرض خطر این بیماری شود. 
 
 با وجود آن‌که بیماری فلج اطفال در آستانه ریشه‌کنی جهانی قرار گرفته است، سازمان بهداشت جهانی تلاش می‌کند واکسن سنتی فلج را که در قالب واکسن خوراکی به کودکان خورانده می‌شد، به شکل غیرخوراکی و واکسن تزریقی در اختیار کشورها قرار دهد. شماری از متخصصان سازمان بهداشت جهانی با اشاره به کمبود شدید واکسن غیرفعال فلج اطفال متذکر شدند که این بحران می‌تواند برای کشورهای درمعرض خطر مشکل‌آفرین شود.آنها باید از مقادیر کمتر دارو و به جای تزریق عضلانی واکسن از تزریق زیرجلدی استفاده کنند که به جذب سریع‌تر دارو کمک می‌کند. 
  
دو شرکت تولیدکننده واکسن فلج اطفال با کمبود مواد خام موردنیاز برای تولید واکسن روبه‌رو شده و همین امر مشکلاتی را در مسیر تولید دارو فراهم آورده است. 
 
فلج اطفال یک بیماری ویروسی واگیردار است که به سیستم عصبی حمله می‌کند و می‌تواند در عرض چند ساعت فلج غیرقابل برگشت اندام‌ها را به دنبال داشته باشد. 
 
متخصصان امیدوارند بتوانند مشکل کمبود واکسن فلج اطفال را تا سال ۲۰۱۸ برطرف کنند. یکی از شرکت‌های تولیدکننده واکسن فرانسوی و دیگری بزرگ‌ترین تولیدکننده واکسن آسیاست. تولیدات واکسن فلج اطفال حدود ۴۰ درصد کمتر از نیاز فعلی جهانی بوده است که حدود ۵۰ کشور را با کمبود نیاز منابع واکسن روبه‌رو کرده است.


منبع:فرهیختگان
برچسب ها: واکسن ، فلج اطفال
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: