کد خبر: ۲۰۶۹۱۶
۲۷ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۱
۲
زماني كه خورشيد غروب مي‌كند، اين دو برادر به طور كامل فلج مي‌شوند، و توانايي حركت كردن و صحبت كردن را تا صبح فردا و طلوع دوباره خورشيد از دست مي‌دهند.
پول‌نیوز - شعیب احمد ۱۳ ساله و عبدول الرشید ۹ ساله دو برادر پاکستانی هستند که در طول روز زندگی کاملا عادی دارند،‌ از خانه بیرون می‌روند، راه می‌روند و با دوستانشان بازی می‌کنند.

براساس گزارش اسويشيتدپرس، اما زماني كه خورشيد غروب مي‌كند، اين دو برادر به طور كامل فلج مي‌شوند، و توانايي حركت كردن و صحبت كردن را تا صبح فردا و طلوع دوباره خورشيد از دست مي‌دهند، بيماري كه نشانه‌هاي آن براي اولين‌بار در جهان گزارش شده‌است و پزشكان هيچ آگاهي نسبت به علت وقوع اين بيماري ندارند.
 
معمای عجیب دو برادر که با غروب آفتاب فلج می‌شوند(+عکس)

به گفته جواد اكرم، متخصص موسسه علوم پزشكي پاكستان، اين مورد براي پزشكان يك چالش جديد است و پزشكان درحال انجام آزمايش‌هايي هستند تا بتوانند دليل فلج شدن كامل اين دو پسر را پس از غروب خورشيد دريابند.

اين دو كودك كه به پسران خورشيدي شهرت يافته‌اند، از اوايل سال جاري تحت نظر بيمارستاني در اسلام‌آباد زندگي مي‌كنند. درمان‌هاي اين دو رايگان است و تاكنون بيش از 300 آزمايش مختلف روي آنها انجام گرفته‌است.
 
معمای عجیب دو برادر که با غروب آفتاب فلج می‌شوند(+عکس)

اولين گزينه‌اي كه ذهن پزشكان را به خود مشغول كرد نور خورشيد بود، نه ساعت روز، و اينكه احتمالا انرژي بدن دو كودك از نور خورشيد تامين مي‌شود. اما اين فرضيه عجيب نمي‌تواند درست باشد زيرا پزشكان نشان دادند كه دو كودك در طول روز مي‌توانند در اتاقي تاريك حركت كنند و فعاليت داشته‌باشند.

پزشكان همچنين نشان دادند كودكان به فلج موقت ناشي از آسيب‌هاي عصبي يا فلجي خواب مبتلا نيستند،‌اختلالي كه بدن را در حالت رم خواب و فلج نگه مي‌دارد اما مغز در هوشياري كامل به سر مي‌برد.
 
معمای عجیب دو برادر که با غروب آفتاب فلج می‌شوند(+عکس)

با اين همه احتمال قوي‌تري نيز وجود دارد: اختلال ژنتيكي. زيرا مادر و پدر اين دو كودك عموزاده هستند. اما پزشكان هنوز نمي‌دانند كدام ژن مي‌تواند چنين تاثيري بر زندگي كودكان داشته‌باشد. اين دو كودك دو برادر ديگر داشته‌اند كه به همين مشكل مبتلا بوده‌اند و جان خود را از دست داده‌اند، اما خواهر آنها نشانه‌هاي اين بيماري را بروز نمي‌دهد.

پزشكان هم‌اكنون مشغول آزمايش روي آب و خاك روستايي هستند كه دو كودك در آن سكونت دارند و همچنين نمونه خون اين دو براي آزمايش‌هاي چنتيكي به خارج از كشور ارسال شده‌اند. عجيب‌ترين نكته درباره اين بيماري اين است كه دو پسربچه در طول روز كاملا عادي و سالم به نظر مي‌آيند.
 
منبع: همشهري آنلاين
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: 0
انتشار یافته: ۲
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
11:28 - 1395/08/29
خالی بندیه.
میثم
Iran, Islamic Republic of
11:31 - 1395/08/29
یاللعجب
و انگاه که درمانده و نا امید گشتید مرا صدا بزنید.
امیدوارم یه دلیل علمی براش پیدا بشه
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: