May 2024 12 / يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۰۷۶۱۵
۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۷
0
به منظور شکوفایی اقتصاد آمریکا در آینده نزدیک، انتظار می‌رود بانک مرکزی نرخ سود اولیه را افزایش دهد تا خطری که بی‌ثباتی بازارهای مالی را تهدید می‌کند، به گونه‌ای خنثی شود.
پول‌نیوز - معاون فدرال رزرو آمریکا گفت: هم‌اکنون در میان اعضای این بانک، برای تغییر نرخ بهره و چگونگی ایجاد ضرب‌آهنگ در اقتصاد، اختلاف نظر وجود دارد.

به گزارش اسپوتنیک، فیشر اعلام کرد؛ رشد کند اقتصادی این کشور موجب شکل‌گرفتن یک چالش طولانی‌مدت بر سر نرخ سود بانکی شده است.

وی تصریح کرده که به منظور شکوفایی اقتصاد آمریکا در آینده نزدیک، انتظار می‌رود بانک مرکزی نرخ سود اولیه را افزایش دهد تا خطری که بی‌ثباتی بازارهای مالی را تهدید می‌کند،  به گونه‌ای خنثی شود.  

نکته قابل توجه در مورد مسئله چالش‌برانگیز میزان نرخ سود در آمریکا، کاهش توازن میان نرخ بهره بانکی و رشد کند بهره‌وری در اقتصاد این کشور است؛ به عبارت دیگر افزایش نرخ بهره بانکی می‌تواند به رشد اقتصادی این کشور کمک کند.  

«فیشر» در ادامه گفت: " نرخ سود پایین موجب آسیب‌پذیری بیشتر و ایجاد شوک‌های مضر به بدنه اقتصادی آمریکا می‌شود و می‌توان گفت که نرخ  پایین سود بهره بانکی، نشان‌دهنده علایم ناخوشایند و تیره در افق بلندمدت رشد اقتصادی آمریکا است.

معاون فدرال رزرو آمریکا خاطرنشان کرد: تحت چنین شرایطی، اعمال سیاست پولی کاهش نرخ بهره بانکی از سوی بانک مرکزی در پاسخ به شرایط اقتصادی حاکم در فضای کسب و کار آمریکا، بعید به نظر می‌رسد.  

«فیشر» تصریح کرد: در حال حاضر در میان اعضای بانک فدرال رزرو آمریکا،  برای تغییر نرخ بهره و چگونگی ایجاد ضرب‌آهنگ در اقتصاد اختلاف‌نظر وجود دارد.  

وی معتقد است، تلفیقی از زیرساخت‌های ارتقاء یافته در سطح جامعه، تشویق بیشتر برای سرمایه‌گذاری در بخش‌خصوصی و نیز وضع قوانین کارآمدتر، از جمله مواردی هستند که می‌توانند نقش قابل‌توجهی در ارتقاء رشد سریع، افزایش بهره‌وری و استانداردهای زندگی آمریکا داشته باشند.  

فیشر گفت: «رشد ضعیف بهره‌وری موجب می‌شود که حجم سرمایه‌گذاری کاهش و میزان سپرده‌گذاری‌ها افزایش یابد که در نتیجه نرخ بهره بانکی پایین نگه داشته می‌شود.»

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: