کد خبر: ۲۰۷۶۷۸
۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۱
0
لوازم خانگی بزرگ شامل یخچال‌فریزر، ماشین‌لباسشویی، ماشین‌ظرفشویی، کولر گازی، کولر اسپیلت، ماشین‌ظرفشویی، جارو برقی، مایکروویو، تلویزیون از هر نوع، گاز رومیزی و مبله و هود آشپزخانه است.
اعلام فهرست گمرک های مجاز برای ترخیص لوازم خانگیپول‌نیوز - گمرک جمهوری اسلامی ایران فهرست گمرکات مجاز برای ترخیص لوازم خانگی را اعلام کرد.

گمرک جمهوری اسلامی ایران در بخشنامه‌ای فهرست گمرکات مجاز به واردات لوازم خانگی را اعلام کرد. این بخشنامه در اجرای تبصره ۲ ماده ۵ قانون ساماندهی مبادلات مرزی و بند ۱ ماده ۱۲ قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب ۱۳۸۰ مجلس شورای اسلامی، صادر شده و بر اساس آن، صرفاً گمرکات شهیدرجایی بندرعباس، خرمشهر، بوشهر، تهران، غرب تهران، سهلان، فرودگاه امام خمینی(ره)، شیراز، اصفهان، ارومیه، بندر امام خمینی، گمرک منطقه آزاد تجاری- صنعتی قشم و منطقه آزاد تجاری- صنعتی چابهار به‌ عنوان گمرکات اختصاصی، مجاز به ترخیص لوازم خانگی بزرگ هستند.

بر اساس این بخشنامه، لوازم خانگی بزرگ شامل یخچال‌فریزر، ماشین‌لباسشویی، ماشین‌ظرفشویی، کولر گازی، کولر اسپیلت، ماشین‌ظرفشویی، جارو برقی، مایکروویو، تلویزیون از هر نوع، گاز رومیزی و مبله و هود آشپزخانه است.  

در این بخشنامه آمده است، در صورت ورود کالاهای مذکور به سایر گمرکات می‌بایست کالاهای مذکور به نزدیک‌ترین گمرک مجاز به شرح فوق ترانزیت گردد. در صورتی که کالاهای مذکور قبل از ابلاغ این بخشنامه در آن گمرک موجود باشد، از شمول این بخشنامه خارج است.  

واردات کالاهای مذکور از محل مبادلات مرزی، از شمول این بخشنامه خارج است.  کالاهای مذکور از محل ارزش افزوده یا مازاد ارزش افزوده (تولیدی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی) از شمول این بخشنامه خارج است؛ ضمن اینکه کالاهای وارده توسط واحدهای تولیدی لوازم خانگی جهت انتقال به انبار اختصاصی ایشان و انجام تشریفات واردات در گمرک ناظر بر انبار اختصاصی مشمول مفاد این بخشنامه نیست.

 در هنگام ترخیص لوازم خانگی مورد اشاره، آن گمرک موظف به تنظیم و اخذ کلیه شماره سریال‌های لوازم خانگی وارداتی و درج در سامانه جامع امور گمرکی بوده و شماره‌های قید شده می‌بایست به تأیید سرویس ارزیابی آن گمرک رسیده باشد.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: