کد خبر: ۲۱۱۹۳۵
۰۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۷
0
محمدرضا نعمت زاده گفت: در حال حاضر به دلیل رکود بخش ساختمان و محدودیت در صادرات، تولید سنگ گرانیت افت کرده که امیدواریم مصارف جدید برای سنگ گرانیت در کشور ایجاد شود.
وزیر صنعت: فقط 13 درصد از حقوق دولتی معادن به امور زیربنایی اختصاص یافتپول‌نیوز - وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ۶۵ درصد از درآمد حاصل از حقوق دولتی معادن باید برای هزینه‌کرد امور زیربنایی معادن اختصاص یابد که بیشترین رقمی که به این بخش اختصاص یافته ۱۳ درصد بوده است.

محمدرضا نعمت زاده امروز (چهارم دی ماه) در بازدید از معادن نهبندان با اشاره به اینکه خراسان جنوبی از نظر مواد معدنی بسیار غنی است، اظهارکرد: در حال حاضر به دلیل رکود بخش ساختمان و محدودیت در صادرات، تولید سنگ گرانیت افت کرده که امیدواریم مصارف جدید برای سنگ گرانیت در کشور ایجاد شود.

وی افزود: استفاده از سنگ گرانیت در سنگ فرش معابر، ساختمان از جمله مصارف این سنگ بوده که باید کمک کنیم مصارف این سنگ در داخل و خارج از کشور افزایش پیدا کند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: ۵۰ معدن در منطفه شاهکوه وجود داشته که از این تعداد در حال حاضر ۴۰ معدن فعال است و اغلب این معادن در امور زیربنایی مشکل دارند.

نعمت زاده با بیان اینکه طبق قانون معادن باید ۶۵ درصد از درآمد حاصل از حقوق دولتی معادن برای هزینه کرد امور زیربنایی معادن اختصاص یابد، بیان کرد: با این وجود طی چند سال گذشته بیشترین رقمی که به این بخش اختصاص یافته ۱۳ درصد بوده است.

وی ادامه داد: همچنین ۱۵ درصد از درآمد حاصل از حقوق دولتی معادن باید در اختیار استانداری‌ها قرار گیرد تا برای امور عمرانی مردم محلی منطقه معدنی هزینه شود که آن هم در چند سال گذشته تخصیص نیافته است،

وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: با توجه به تغییراتی که در فصل بودجه قرار داریم و نمایندگان پیگیری کرده‌اند، اگر این بودجه‌ها در معادن هزینه شود شرایط عوض خواهد شد.

نعمت زاده با اشاره به مشکل معدن داران در زمینه برق نیز تصریح کرد: در این زمینه رفع این مشکل همفکری با وزارت نیرو و استانداری خواهیم داشت تا مشکل حل شود.

وی در خصوص با مشکل بازارچه‌های مرزی استان نیز گفت: با توجه به اینکه تصمیم‌گیری در این خصوص با هیئت وزیران است با وزارت کشور توافق و به دولت نیز ارسال شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: در ارتباط با مشکل خام فروشی معادن استان خراسان جنوبی نیز توسعه فرآوری سنگ‌های معدنی در خراسان‌جنوبی یکی از اهداف سفر است.

نعمت زاده با اشاره به اینکه برای حل مشکل خام فروشی بخش خصوصی نیز تشویق می‌شوند تا سنگ‌ها را تبدیل به کالای ارزشمند کنند، خاطر نشان کرد: همچنین در این خصوص رایزنی‌هایی با آستان قدس رضوی انجام شده تا واحد سنگ‌بری و فرآوری سنگ را با استانداردهای بین المللی در منطقه ایجاد کنیم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: