April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۱۲۲۷۸
۰۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۱
0
بانک­‎های مرکزی تایلند و مالزی هر کدام توافقنامه‎­ای با بانک مرکزی اندونزی برای انجام تجارت دو جانبه و سرمایه گذاری مستقیم به واسطه ارزهای محلی خود امضا کردند.
امضا پیمان پولی 3 جانبه بین تایلند،اندونزی و مالزیپول‌نیوز - بانک­‌های مرکزی سه کشور تایلند، اندونزی و مالزی در روز جمعه توافق کردند که از پول ملی خود برای تجارت و سرمایه گذاری در میان این سه کشور، استفاده کنند. این، آخرین حرکت اقتصادهای در حال ظهور، برای کاهش اثرپذیری از بازارهای جهانی ناپایدار است.

بانک­‎های مرکزی تایلند و مالزی هر کدام توافقنامه‎­ای با بانک مرکزی اندونزی برای انجام تجارت دو جانبه و سرمایه گذاری مستقیم به واسطه ارزهای محلی خود امضا کردند.

مطابق بیانیه سه بانک مرکزی، این توافق، فضای تجارت این کشورها را از طریق کاهش هزینه های مبادله و افزایش بهره­‌وری تجارت و سرمایه گذاری، بهبود می‎­بخشد. در شرایط ناپایدار فعلی بازار مالی جهانی، این پیمان پولی سه جانبه، گزینه های بیشتری در انتخاب ارز برای انجام تجارت بین کشورها ارائه خواهد داد.

این بانک‎ها گفتند که این توافقنامه راه را برای استفاده گسترده تر از ارزهای محلی و توسعه بازارهای منطق‌ه­ای ارز و پول و ادغام گسترده تر اقتصادی و مالی در جامعه اقتصادی آسه آن هموار خواهد کرد.

پیمان های پولی، توافقات ارزی بین کشورهای مختلف است که به شکل دو جانبه و سه جانبه در دنیا انجام می­‌گیرد. با وجود این توافقات، اقتصاد کشورها، دربرابر تکانه های بین المللی و جهانی مقاوم می­‌گردد. استفاده از ارزهای ملی باعث می­شود که کشورهای غربی نتوانند از ارزهای خود در جهت فشار بر آنان استفاده کنند.

به دلیل استفاده ایران از ارزهای دلار و یورو، اتحادیه اروپا و آمریکا، با تحریم ایران، ضربه سختی را بر کشور ما وارد کردند. این در شرایطی است که ما می­توانیم، به جای استفاده از نظام مالی غربی، از نظامات مالی دو و چندجانبه استفاده  کنیم و دست آمریکا و اروپا را از تحریم ایران، کوتاه کنیم.

با وجود فشارهای فراوانی که تحریم های بانکی بر ایران وارد می­کنند، متاسفانه بانک مرکزی تا کنون اقدام اجرایی و عملیاتی خاصی در راستای پیمان­‎های پولی انجام نداده است.

منبع: عیار آنلاین
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: