April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۱۸۹۳۵
۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۰
0
لانگ فیش ها بدن بلندی شبیه به مارماهی دارند با باله هایی شبیه به نخ که برای شنا و خزیدن به سمت پایین استفاده می کنند.
پول‌نیوز - لانگ فیش، نوعی ماهی است که به خاطر توانایی اش در زندگی روی خشکی، بدون آب، برای ماه ها و حتی گاهی سال ها شناخته شده است. همانطور که از نامش پیداست، لانگ فیش یک سیستم تنفسی تکامل یافته دارد که می تواند اکسیژن را مستقیما از هوا بگیرد درست همان طور که حیوانات روی زمین عمل می کنند. درواقع برخی گونه های لانگ فیش آن قدر به نفس کشیدن در هوا عادت کرده اند که به تدریج عملکرد آبشش خود را همان طور که به بزرگسالی نزدیک می شوند از دست می دهند و درحالیکه هنوزدر آب زندگی می کنند، نیاز دارند به طور منظم برای برای هوا به سطح بیایند. این ماهی حتی می تواند غرق شود اگر برای مدت طولانی زیر آب بماند.
 
لانگ فیش ها بدن بلندی شبیه به مارماهی دارند با باله هایی شبیه به نخ که برای شنا و خزیدن به سمت پایین استفاده می کنند. آن ها به طور کلی ساکن آب های کم عمق مانند مرداب ها و باتلاق ها هستند اما در دریاچه های بزرگتر نیز یافت می شوند. وقتی آب وجود دارد این ماهی نیز مثل ماهیان دیگر رفتار می کند، در آب شنا می کند و واهی های کوچک و سخت پوستان کف برکه و جویبار را می خورد. اما در فصول خشک، خودش را زیر گل پنهان می کند، یک سوراخ با دهانش حفر می کند و وقتی به عمق مناسبی رسید حفاری را متوقف کرده و مخاطی ترشح می کند که به شکل پیله اطرافش را فرا می گیرد. تنها دهانش برای تنفس در معرض قرار می گیرد. لانگ فیش ها برای خواب طولانی خود تا حد زیادی سوخت و سازشان را کاهش می دهند. هنگامی که آب دوباره بازمی گردد از حفره ای که ایجاد کرده اند خارج می شوند. برخی گزارش ها نشان می دهد که این ماهی می تواند خشکی را تا 4 سال تحمل کرده و درهمان حالت زندگی کند. لانگ فیش ها تنها در آفریقا، آمریکای جنوبی و استرالیا یافت می شوند. در آفریقا اغلب توسط مردم محلی خورده می شود و گفته می شود طعم لذیذی دارد.

ماهی که در خشکی زندگی می کند(+عكس)

ماهی که در خشکی زندگی می کند(+عكس)

ماهی که در خشکی زندگی می کند(+عكس)

ماهی که در خشکی زندگی می کند(+عكس)

منبع: برترین ها
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: