May 2024 16 / پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۲۰۱۱۰
۰۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۷
0
پول‌نیوز - تنها تولیدکننده اکریلیک کشور با ۲ هزار کارگر به دلیل سوء مدیریت، واگذاری‌های غلط و کمبود نقدینگی چند ماهی است که با تعطیلی خط تولید روبه رو شده است.

احیاء واحدهای تولیدی و رفع مشکلات پیش روی تولیدکنندگان را باید یکی از اولویت‌های اصلی دولت و وزارت صنعت در سال جاری عنوان کرد. برای تحقق این موضوع بعد از جلسات متعدد ارائه تسهیلات 16 هزار میلیاردی به توافق دستگاه‌های متولی رسید و قرار شد تا برای کمک به تولید این تسهیلات در اختیار واحدهای واجد شرایط قرار گیرد.

اگر از  مشکلات تولیدکنندگان و گذشتن از مراحل مختلف برای دریافت این تسهیلات بگذریم در میان واحدهای تولید کشور کارخانجات بزرگ و قدیمی وجود دارند که برای احیا و چرخیدن چرخ هایشان نیازمند تدبیر جدی از سوی دولت هستند اما متأسفانه هنوز برای کمک به این واحدها سیاست جدی به کار گرفته نشده است. برخی از این کارخانجات قدیمی امروز به دلیل کمبود نقدینگی ، واگذاری های غیر منطقی ، سوء مدیریت‌ها در شرایط نامناسبی قرار دارند البته تعدادی که امکان توسعه محصول و رفع مشکلات خود را نداشتند همانند ارج  مجبور به تعطیلی شدند اما مابقی هم به صورت نیمه جان به فعالیت می پردازند و هنوز به امید کمک دولت برای رفع مشکلات خود هستند.

چند روز گذشته سهل آبادی رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در گفت و گو با تسنیم اعلام کرد که با بهره 22 درصدی هیچ گرهی از بخش تولید باز نخواهد شد. ما قصد سیاه نمایی نداریم اما وضعیت رکود بازار اصلاً خوب نیست و واحدها نمی توانند در این شرایط به فعالیت اقتصادی بپردازند و مجبور به تعطیلی هستند به عنوان نمونه کارخانه پلی اکریل اصفهان با 2 هزار کارگر در حال تعطیل شدن است.

مجید نامی عضو هیأت مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران در رابطه با دلایل تعطیلی این کارخانه که تنها تولیدکننده اکریلیک کشور به شمار می‌آید به خبرنگار تسنیم می‌گوید:کارخانه پلی اکریل با عمری بیش از 40 سال حدود 25 درصد از الیاف مورد نیاز صنعت تریکو، فرش ماشینی  و پتوی کشور را تأمین می‌کرد اما متأسفانه به دلیل سوء مدیریت، واگذاری‌های غلط و کمبود نقدینگی چند ماهی است که با تعطیلی خط تولید روبه رو شده است.

وی با بیان اینکه این کارخانه حتی الیاف پلی استر کارخانجات ریسندگی کشور را هم تأمین می کرد، افزود: تولیدات این واحد تولیدی مرغوبیت مناسبی داشت و قابل رقابت با محصولات وارداتی بود اما امروز تولیدکنندگان مجبورند با تعطیلی آن مواد اولیه مورد نیاز خود را از محل واردات آنهم هم با صرف هزینه های زیاد تأمین کنند.

این عضو هیأت مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران اضافه کرد: در حال حاضر تولیدکنندگان نساجی کشور از تعطیلی این کارخانه نگران و متأسف هستند زیرا این واحد تولیدی نقش به سزایی در تأمین مواد اولیه صنعت نساجی کشور داشته است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: