April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۲۱۶۶۹
۱۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۴
0
محمد مروج گفت: رکود همچنان ادامه دارد و دست نخورده باقی مانده است.
رکود صنعت نساجی ادامه داردپول‌نیوز - رئیس انجمن صنایع نساجی با بیان اینکه رکود در این صنعت برطرف نشده است، گفت: دپوی کالا در انبار واحدهای نساجی طی سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

محمد مروج با بیان اینکه در حال حاضر موجودی انبار واحدهای نساجی بیش از حد لازم است، اظهار داشت: رکود همچنان ادامه دارد و دست نخورده باقی مانده است.

وی افزود: هم‌اکنون حدود 35 تا 40 درصد ظرفیت صنعت نساجی فعال است و علی‌رغم مدیریت تولید در واحدهای نساجی، باز هم موجودی انبارها افزایش یافته به طوری که نسبت به سال گذشته 5 تا 10 درصد افزایش دپوی کالا در انبارها داریم.

به گفته وی، بحث‌های مطرح شده مبنی بر ایجاد رونق در بخش صنعت مشمول همه صنایع نمی‌شود، بلکه تعداد کمی از صنایع مانند فولاد را شامل می‌شود که آن هم به دلیل رونق صادرات اتفاق افتاده است.

مروج در ادامه با اشاره به بحث‌های مطرح شده طی سال جاری در مورد پرداخت تسهیلات بانکی به بخش صنعت، گفت: در این مورد اعداد و ارقام مختلفی از سوی مسئولان مطرح شد، اما در نهایت تسهیلات پرداخت شده به صنعت نساجی رقم بسیار کوچکی بوده است.

وی توضیح داد: 70 تا 80 درصد فعالان صنعت نساجی با وجود ثبت‌نام برای دریافت وام موفق به دریافت این تسهیلات نشدند و تعداد کمی که موفق به دریافت تسهیلات شدند هم با مشکلاتی در این زمینه روبرو بودند.

مروج ادامه داد: یکی از این مشکلات آن بود که صنعتگران گیرنده وام به سیستم بانکی بدهکار بودند و بانک به آنها اعلام می‌کرد باید پس از دریافت تسهیلات، بخشی از آن را به عنوان بدهی خود پرداخت کنند.

به گفته رئیس انجمن صنایع نساجی، یکی دیگر از مشکلات وام گیرندگان آن بود که بانک از آنها می‌خواست تا 25 درصد مبلغ وام را سپرده‌گذاری کنند که بابت آن نیز سودی پرداخت نمی‌شود و با در نظر گرفتن سود پرداختی بابت بقیه این تسهیلات، مجموع سود وام به حدود 30 درصد می‌رسد.

وی با بیان اینکه پرداخت وام به کارخانه‌ها مشکل آنها را برطرف نمی‌کند، گفت: کارخانه‌ها با این وام باید نسبت به تولید اقدام کنند و در شرایطی که مشتری نداریم، فقط موجودی انبار واحدها افزایش خواهد یافت.

وی تأکید کرد: این تسهیلات باید طوری پرداخت شود که باعث تحریک تقاضا در بازار شود همانطور که تسهیلات خرید خودرو، مشتریان شرکت‌های خودروساز را افزایش داد و پارکینگ آنها را خالی کرد.

مروج تصریح کرد: در این زمینه قرار بود طرح کارت اعتباری کالا اجرا شود که در نهایت بانک مرکزی و بانک‌ها زیر بار نرفتند و طرح اجرایی نشد.
منبع: فارس
برچسب ها: صنعت نساجی ، پول نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: