کد خبر: ۲۲۰۵۶۲
۰۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۱:۰۹
0
کارشناسان نظامی پیش بینی می کنند که روسیه در سالهای آینده نیز به عنوان بزرگترین شریک نظامی هند جایگاه خود را حفظ خواهد کرد.
پول‌نیوز - روسیه در پنج سال گذشته (2012-2016)با تامین 68 درصد از نیازهای نظامی هند ،همچنان به عنوان بزرگترین شریک نظامی این کشور محسوب می شود.

براساس گزارش موسسه تحقیقات صلح بین المللی استکهلم که روز پنجشنبه در روزنامه پایونیر هند منتشر شد،هند با خرید 38 درصد از کل صادرات اسلحه روسیه، همچنان بزرگترین خریدار سلاح روسی در جهان است.
 
امریکا با وجود اینکه در سالهای اخیر با گسترش روابط با دهلی نو، تلاش گسترده ای برای فروش سلاح آمریکایی به این کشور انجام داده اما تنها 14 درصد از نیازهای دفاعی دهلی نو را تامین می کند.
 
کارشناسان نظامی پیش بینی می کنند که روسیه در سالهای آینده نیز به عنوان بزرگترین شریک نظامی هند جایگاه خود را حفظ خواهد کرد.
 
دولت هند به رغم تلاش برای خودکفایی در تولید سلاح و تجهیزات نظامی، همچنان یکی از کشورهای بزرگ وارد کننده سلاح محسوب می شود.
 
موسسه تحقیقات صلح بین المللی استکهلم در ادامه این گزارش ،یکی از دلایل واردات گسترده سلاح توسط هند را شکست در خودکفایی صنایع نظامی و افزایش رقابت با چین و پاکستان عنوان کرده است.
 
اختصاص 250 میلیارد دلار توسط دولت هند برای مدرنیزه کردن ارتش و تولید جنگنده و زیردریایی باعث افزایش هزینه های نظامی این کشور نسبت به سالهای گذشته شده است.
هند به عنوان یکی از بزرگترین کشورهای وارد کننده اسلحه در جهان از سوی دیگر با سرمایه گذاری گسترده در صنایع نظامی در نظر دارد به بزرگترین صادرکننده تجهیزات نظامی درجهان تبدیل شود.
 
هند 15 نوع سلاح از جمله موشک های هوا به هوا 'استرا'، موشک زمین به زمین ' پراهار'، جنگنده های سبک، موشک کروز' براهموس'، تانک های 'آرجون'، سیستم های کنترل و اخطار اولیه و انواع رادر های جنگی و پهپاد را برای صادرات در نظر گرفته است.
 
دولت هند اعلام کرده است که قصد دارد تا سال 2019 صادرات تجهیزات نظامی را به 2 میلیارد دلار افزایش دهد.
 
با این حال بر اساس گزارش موسسه تحقیقات بین المللی صلح استکهلم واردات سلاح توسط هند در سال های 2007 تا 2011 و 2012 تا 2016، 43 درصد افزایش یافته است .
منبع: ایرنا
برچسب ها: اسلحه ، هند ، روسیه
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: