May 2024 02 / پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۲۳۵۱۶
۰۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۳
0
در رستوران های این شهر کوچک ساحلی نیز بسیاری از غذاها با چاشنی لیمو ترش تازه طبخ و سرو می شوند.
پول‌نیوز -در ایتالیا شهری به نام «سورنتو» وجود دارد که مردم آن بدون خوردن لیموترش، روز را به شب نمی رسانند. بسیاری از مردم این شهر ساحلی که در جنوب ایتالیا است، لیمو ترش را نه فقط به عنوان چاشنی غذا بلکه به عنوان یک میوه در طول روز می خورند.


شهر لیموترش در ایتالیا


یک باغدار دراین باره گفت: تولید لیمو ترش ما در این منطقه حدود 300 تن در سال است که البته این رقم، درختان لیمویی را که در باغ های کوچک خصوصی و منازل وجود دارد نمی شود.

«جوزپه کوئومو» ، شهردار شهر سورنتو نیز در گفتگو با خبرنگاران با تاکید بر این که لیمو ترش در رژیم غذایی روزانه تمام اهالی این شهر جا دارد گفت: لیمو ترش را می توان به زندگی و سلامتی معنی کرد. ما این میوه را نوعی طلای طبیعی محسوب می کنیم، چرا که هم توجیه اقتصادی دارد و هم سرشار از ویتامین ث و غنی از خواص درمانی است که نقش مهمی در حفظ سلامتی انسان ایفا می کند.

وی افزود:در شهر ما کمتر کسی را پیدا خواهید کرد که در آشپزخانه خود لیموترش نداشته باشد و در طبخ غذاهای خود از آن استفاده نکند.

در رستوران های این شهر کوچک ساحلی نیز بسیاری از غذاها با چاشنی لیمو ترش تازه طبخ و سرو می شوند.

در شهر سورنتو همچنین تمام شیرینی فروشی ها، از لیمو ترش و عصاره این میوه به عنوان اصلی ترین ماده در تهیه شیرینی و آب نبات استفاده می کنند.



منبع:جام جم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: