April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۲۵۷۵۵
۲۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۴
0
پژوهش‌های جدید نشان داده است که کمبود ویتامین ث. باعث خستگی می‌شود.
7 خوراکی خوشمزه برای رفع خستگی در بهارپول‌نیوز - دلایل زیادی برای احساس خستگی وجود دارد: استرس، داروها، فشارهای کاری، اختلالات خواب یا بیماری. اگر تصور می‌کنید که این احساس خستگی دائمی، مزمن و بیش از حد است به پزشک مراجعه کنید. اما در بیشتر موارد این خستگی مربوط به تغذیه نامناسب است. بیشتر عادت‌های غذایی رایج انرژی افراد را از بین می‌برند.
خوشبختانه استفاده از مواد غذایی طبیعی انرژی زا این روند را می‌تواند معکوس کند:

مخلوط آب و لیمو
این محلول الکترولیتی برای سلول‌ها به منظور تولید انرژی لازم است. در واقع نوشیدن آب یکی از بهترین راه‌ها برای داشتن روزی بهتر به شمار می‌رود. نتایج یک تحقیق در سال ۲۰۱۲۲ نشان می‌دهد زنانی که دچار اندکی کم آبی بوده‌اند بیشتر از سایرین احساس خستگی مفرط می‌کرده‌اند.

ویتامین ث

پژوهش‌های جدید نشان داده است که کمبود ویتامین ث. باعث خستگی می‌شود. این ویتامین برای سلامت غدد فوق کلیوی لازم است. این غدد از احساس خستگی ناشی از استرس پیشگیری می‌کنند. ویتامین ث. همچنین از ابتلا به عفونت‌ها پیشگیری کرده و باعث جذب بهتر آهن می‌شود.

خشکبار
بادام، فندق و بادام زمینی سرشار از منیزیم هستند، عنصری که نقش کلیدی در تبدیل شکر به انرژی دارد. همچنین آن‌ها سرشار از فیبر هستند. فیبر قندخون را متعادل نگاه می‌دارد و باعث می‌شود دیرتر احساس گرسنگی کنید.

شکلات تلخ

خوردن شکلات تلخ پس از ناهار می‌تواند جایگزین یک دسر خوب باشد. شکلات حاوی ماده‌ای به نام تئوبرومین است که نقشی مشابه کافئین در قهوه داشته و به بهبود وضعیت انرژی در شما کمک می‌کند.

نان سبوس دار
کربوهیدرات ۶۰ درصد انرژی مورد نیاز بدن شما را تامین می‌کند. غلات سبوس دار حاوی مواد کربنی پیچیده و سرشار از ویتامین و مواد معدنی هستند. خوردن غلات سبوس دار از افزایش ناگهانی قند خون در شما جلوگیری می‌کند.

هل سبز
هل موجب افزایش انرژی شما شده و گردش خون را بهبود می‌بخشد.

مارچوبه
این سبزی خوشرنگ حاوی ویتامین ب. است. این ویتامین کربوهیدرات‌های دریافتی بدن را تبدیل به سوخت مورد نیاز بدن یعنی گلوکز می‌کند. همچنین مارچوبه حاوی مقادیر زیادی فیبر است که منجر به متعادل نگاه داشتن قندخون می‌شود.



منبع:فردا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: