کد خبر: ۲۳۳۶۷۹
۰۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۹
0
مازاد تولید چین در بخش آلومینیوم، در حال فروپاشی صنعت آلومینیوم آمریکا است و تامین مواد حیاتی در بخش دفاعی و امنیت ملی ایالات متحده را، با تهدید جدی روبرو می کند.
مازاد تولید آلومینیوم چینی، تهدیدی برای امنیت ملی آمریکاپول‌نیوز - ظرفیت تولید آلومینیوم و فولاد چین از سال ۲۰۰۰ میلادی به بعد، ۱۵۰۰ درصد افزایش پیدا کرده که این موضوع، تهدیدی جدی برای امنیت ملی آمریکا محسوب می شود.

مازاد تولید چین در بخش آلومینیوم، در حال فروپاشی صنعت آلومینیوم آمریکا است و تامین مواد حیاتی در بخش دفاعی و امنیت ملی ایالات متحده را، با تهدید جدی روبرو می کند.  

این در حالی است که شماری از نمایندگان صنعت در آمریکا، در مورد اعمال تعرفه بر روی واردات کالاهای کانادایی هشدار داده و معتقد هستند که تولید با صنعت آمریکا، به طرز ناگسستنی درهم آمیخته است.  

همچنین دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده خواهان بررسی در مورد این مساله شده که آیا تجارت نابرابرانه در آمریکا، موجب سست کردن صنعت فولاد و آلومینیوم این کشور که بخش کلیدی در صنعت نظامی و دفاعی این کشور محسوب می شود، شده است یا نه. در همین حال مسئولان چینی بر این باور هستند که صنعت آنها رقابتی و تمرکز بر روی تامین نیازهای داخلی این کشور دارد.

بر این اساس چینی‌ها در حال بررسی عملکرد آمریکایی ها و ارزیابی هر گونه تاثیر سیاست های آنها بر روی صنعت چین هستند. در عین حال از آلومنیوم در ساخت ادوات جنگی و تجهیزات نظامی استفاده قابل توجهی می شود و به همین دلیل، مقامات آمریکای خواهان اعمال تعرفه بر روی واردات آلومینیوم چینی شده و معتقد هستند که چینی ها با تخصیص یارانه دولتی نامنصفانه به این صنعت، در حال اشباع عرضه جهانی آلومینیوم هستند.  

بر همین اساس، آمریکایی های معتقد هستند که رقابت نامنصفانه چینی ها بعنوان تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا محسوب می شود و این موضوع از سوی دولت چین آب می خورد.

بر پایه این گزارش، ظرفیت آمریکا در تولید فولاد و آلومنیوم به دلیل رقابت چینی ها، به صورت چشمگیر رو به کاهش است و ظرفیت چینی ها در این صنایع، از سال ۲۰۰۰ میلادی به بعد، ۱۵۰۰ درصد افزایش یافته و در حدود ۸۲ درصد از تولید جهانی را به خود اختصاص داده اند.

درست در این بازه زمانی، بسیاری از کارخانه های ذوب فولاد و آهن در آمریکا تعطیل شده اند.  

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: