May 2024 07 / سه‌شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۳۴۲۷۵
۱۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۶
0
سهم چشمگیر چین و ژاپن و آلمان در اشتغال آمریکایی‌هاپول‌نیوز - شرکت‌های خارجی که ترامپ آنها را بد می‌داند باعث تقویت مشاغل تولیدی آمریکا شده‌اند.

سال‌ها قبل از این که دونالد ترامپ قول بدهد مشاغل خوب تولیدی را با سخت گرفتن به شرکای تجاری آمریکا بازگرداند، چنین مشاغلی به لطف شرکت‌هایی که در گفتمان کنونی ترامپ شریر و بدذات تلقی می‌شوند در حال رشد بودند.

نتایج تحلیل‌های صورت گرفت توسط رویترز بر روی داده‌های فدرال مشاغل نشان می‌دهد که دو سوم  از ۶۵۶ هزار شغل تولیدی جدید ایجاد شده در بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۴ مربوط به سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی بوده است.

هنوز داده‌های مشاغل جدیدتر از این موجود نیست اما در طول دو سال گذشته بیش از ۷۰۰ میلیارد دلار سرمایه خارجی به داخل آمریکا سرازیر شده است که سرمایه‌گذاری خارجی کل را در پایان ۲۰۱۶ به ۳.۷ تریلیون دلار رسانده که یک رکورد جهانی است.

در حالی‌که سرمایه‌گذاران اصلی مثل انگلستان، ژاپن و آلمان همگی بیش از ۳۰۰ میلیارد دلار از سرمایه‌های خود را به شرکت‌ها و کارخانجات آمریکا سرازیر کرده‌اند، سرمایه‌گذاری چینی در بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ چهار برابر شده است و به بیش از ۲۰ میلیارد دلار رسیده است و انتظار میرود همچنان به توسعه خود ادامه دهد.

سهم سرمایه خارجی سرمایه‌گذاری شده در آمریکا از کمتر از ۳ تریلیون دلار در ۲۰۱۴  به ۳.۷ تریلیون دلار در پایان ۲۰۱۶ رسید که افزایشی بیش از ۲۳ درصد داشته است.

در شرایط کنونی سرمایه‌گذاران خارجی که میلیاردها دلار در شرکت‌های آمریکایی سرمایه‌گذاری کرده‌اند و رهبران محلی‌ای که میزبان آنها هستند نگران‌ هستند که در صورتی که ترامپ تجارت آزاد را متوقف کند، شبکه‌های جهانی تامین مالی این سرمایه‌گذاری‌ها را مختل و آنها را مجبور به برگرداندن سرمایه‌هایشان کند.

ترامپ، رییس جمهور آمریکا تهدید کرده است قرارداد تجارت آزاد آمریکای شمالی با کانادا و مکزیک را پاره می کند و تعرفه‌های بالاتری را بر کالاهای کشورهایی مثل چین و آلمان که با آمریکا مازاد تراز تجار بالایی دارند وضع کند. دولت ترامپ همچنین بحث‌هایی در مورد قوانین مهاجرتی سخت‌گیرانه تر و نظارت دقیق‌تر بر سرمایه‌گذاری هم مطرح کرده است.

منبع: مهر
برچسب ها: اشتغال ، آمریکا ، پول نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: