April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۳۹۶۷۰
۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۸
0
علی اصغر مونسان که با حکم رئیس جمهور در راس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی قرار می گیرد پیش از این چهار سال مدیرعامل منطقه آزاد کیش بوده است.

مونسان با چه رزومه ای به میراث رفت؟پول‌نیوز - مونسانی که امروز در راه میراث است، در منطقه آزاد کیش مدیریت تازه ای را بنیان گذاشت. او در حالی چهار سال پیش به کیش رفته بود که در دولت نهم و دهم، مدیریت این منطقه آزاد مهم مخصوصاً در دوران حمید بقایی به افولی بی سابقه دچار شده بود.

مونسان که در سال های حضورش در کیش با اصلاح جهت گیری های اقتصادی و گردشگری این منطقه آزاد، بر اساس شاخصه های اقتصاد مقاومتی در مسیر دستیابی به توسعه پایدار گام برداشت انتظار می رود با حضور در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور نیز تحولی بنیادین ایجاد کند.

اقتصاد جزیره کیش که پیش از 92 به دلیل تکیه بر فروش ذخایر و ثروت این جزیره که چیزی جز اراضی محدود این منطقه آزاد نیست دچار حباب تورمی شده بود و بازار سیاه خرید و فروش در این جزیره برای دلالان داغ تر از دیگر نقاط کشور شده بود چرخشی 180 درجه را تجربه کرد. آنچه مونسان انجام داد ایجاد درآمدهای پایدار برای کیش برپایه توسعه صنایع و ظرفیت های نوین گردشگری بود که بی شک دربلند مدت منافع این شیوه صحیح اقتصادی باعث شکوفایی این منطقه آزاد خواهد شد.

کیش که از بدو شکل گیری بربستر واردات و تجارت چمدانی رونق گرفته بود حالا در دوره شکل گیری نظام صحیح اقتصادی براساس الگوهای موفق مالی در مناطق آزاد جهان است زیرا برای رقابت در عرصه های گردشگری این منطقه آزاد نیازمند توسعه شاخه های نوین گردشگری است .

این تغییر جهت درجزیره کیش با تکیه براصول روز مدیریتی و بنیان گذاری سیاستهای صحیح گردشگری و اقتصادی ، استفاده کارآمد از ظرفیت ها و بهره گیری از شرکت های دانش بنیان و صنایع صادرات محور به دست آمده است.

روند روبه رشد گردشگری سلامت، ورزشی، علمی و گردشگری تجارت در جزیره کیش در چهار سال گذشته گویای این امر است که با تکیه بر این مسیرهای نوین که به لحاظ پشتوانه حمایتی درکشور ما از پتانسیل های خوبی برای رونق و رشد برخوردار هستند شاید بهتر از توسعه گردشگری خرید آنهم به پشتوانه واردات کالاهای خارجی باشد.

سازمان میراث فرهنگی وگردشگری و صنایع دستی کشور نیز نیازمند نگرشی تازه به موضوعات گردشگری وفرهنگی است و انتصاب گزینه ای که کار عملیاتی و عمرانی کرده و اقتصادِ معماری را می فهمد، می تواند کشتی میراث فرهنگیو گردشگری را به سرمنزل مقصود، به درستی هدایت کند.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: