کد خبر: ۲۴۲۷۹۰
۱۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۴
0
در هفته قبل ژاپن و انگلستان توافق کردند پس از این که انگلستان از اتحادیه اروپا خارج شد، قرارداد تجاری اتحادیه اروپا-ژاپن مبنای توافق تجاری این دو کشور شود.
انگلستان در مذاکره ضعیف است؛ سیاست‌ها را کپی‌پیست می‌کندپول‌نیوز - یک مقام ارشد دپارتمان تجاری انگلستان اعلام کرد که این کشور به علت ضعف در توان مذاکره، سیاست‌گذاری‌های تجاری را کپی پیست می‌کند.

یک مقام ارشد از دپارتمان تجاری با ذکر این که انگلستان ظرفیت لازم را برای مذاکره با تک تک اعضای حاضر اتحادیه اروپا و به دست آوردن قراردادهای تجاری جدید، ندارد، گفت که به همین علت این کشور به دنبال «کپی و پیست» کردن نسخه‌هایی از قراردادهای موجود اتحادیه اروپا است.

در هفته قبل ژاپن و انگلستان توافق کردند پس از این که انگلستان از اتحادیه اروپا خارج شد، قرارداد تجاری اتحادیه اروپا-ژاپن مبنای توافق تجاری این دو کشور شود.

دولت انگلیس اعلام کرده است که می‌خواهد قراردادهای تجاری با کشورهای خارج از اتحادیه را به موقع و تا قبل از خروج انگلستان از اتحادیه اروپا در مارچ ۲۰۱۹ به صورت کپی ایجاد کند و سپس در طول زمان آنها را اصلاح کند.

اما یک مقام ارشد که درخواست کرد نامی از او برده نشود گفت که این سیاست‌گذاری تا حدی به علت کمبود ظرفیت دپارتمان تجارت بین‌الملل به دولت تحمیل شده است.

این مقام ارشد گفت: ما نمی‌توانیم ۴۰ قرارداد تجارت آزاد منعقد کنیم، ما ظرفیت انجام چنین کاری را نداریم.

دپارتمان تجارت بین‌المللی سال گذشته پس از تصمیم به ترک اتحادیه اروپا تشکیل شد و هدف آن آماده‌سازی قراردادهای تجاری برای منعقد شدن بعد از برگزیت بود. توانایی انجام چنین قراردادهای دوجانبه‌ای توسط دولت به انگیزه اصلی ترک اتحادیه تبدیل شده بود.

اما پس از چند دهه متکی بودن به اتحادیه اروپا برای انجام مذاکرات تجاری برای انگلستان، دپارتمان تجاری مجبور است تیم‌های مذاکره‌کننده خود را تقریبا از ابتدا تشکیل دهد. در ماه آگوست این دپارتمان با رد کردن انتقادهای وارد بر سیاست استخدام اعضای تیم مذاکره خود، اعلام کرد در حال حاضر دارای بیش از ۳۰۰ کارمند است که بر روی سیاست تجاری کار می‌کنند.

اتحادیه اروپا حدود ۴۰ قرارداد تجارت آزاد با کشورهای خارج از این اتحادیه دارد که بزرگترین این قراردادها با سوئیس و کره جنوبی است.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: