May 2024 02 / پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۴۶۵۹۵
۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۱
0
پمپ انسولین جایگزین تزریق روزانهپول‌نیوز - محققان آلمانی بر این باورند استفاده از پمپ انسولین جایگزین مناسبی برای تزریق روزانه انسولین در بیماران مبتلا به دیابت نوع 1 است.

بیماران مبتلا به دیابت نوع یک باید روزانه یک یا دو بار انسولین تزریق کنند. در مورد کودکان، سالمندان یا بیماران عادی ممکن است بر اثر مصرف دوز اشتباه دارو یا فراموش‌کردن تزریق انسولین حالت های خطرناکی به نام هیپوگلیسمی یا کتواسیدوز دیابتی رخ دهد.


به گزارش مدیکال ساینس،هیپوگلیسمی (کاهش قند خون) و کتواسیدوز از مهمترین عوارض جانبی انسولین هستند. کتواسیدوز دیابتی یکی از عوارض حاد دیابت است و در موقعیت‌هایی که میزان انسولین خون کمتر از نیاز بدن است ایجاد می‌شود و در حالت‌های مانند فراموش‌کردن تزریق انسولین، تزریق دوز ناکافی و استرس، جراحی و بیماری‌های خاص دیده می‌شود.

محققان استفاده از پمپ انسولین را گزینه مناسبی برای بیماران می‌دانند. استفاده از پمپ استرس کمتری به بیمار وارد می‌کند و از طرفی بیمار را کاملا طبیعی جلوه‌ می‌دهد. البته عملکرد پمپ انسولین نیز باید به طور دوره‌ای توسط کارشناسان بررسی شود. یکی از دلایل عدم تمایل بیمار به استفاده از پمپ انسولین، هزینه‌های آن است که امید است با تولید انبوه این مشکل حل شود.

دیابت نوع 1، یک اختلال خود ایمنی است که تولید انسولین را در بدن متوقف می کند و در واقع در این بیماری مزمن، سیستم ایمنی بدن به سلول های بتا اجازه تولید انسولین نمی دهند.

انسولین توسط سلول های بتا در پانکراس تولید می شود و مهمترین وظیفه آن تبدیل قند خوراکی به انرژی است. در دیابت نوع 1، سلول های ایمنی با تخریب سلول های بتا، تولید انسولین را متوقف می کنند. در دیابت نوع 2، انسولین تولید می شود ولی مقدار آن کمتر از نیاز بدن است. در حال حاضر هیچ درمان قطعی برای درمان دیابت نوع 1 وجود ندارد و تنها راه کنترل بیماری، تزریق روزانه انسولین است.

بر اساس گزارش انجمن دیابت آمریکا، تنها پنج درصد از افراد مبتلا به دیابت، به نوع یک دچار هستند و نوع دو شایع تر است. همین انجمن گزارش می دهد که بیش از 1.25 میلیون آمریکایی به این اختلال مبتلا هستند.



منبع:سلامت نیوز


برچسب ها: انسولین ، سلامت ، پول نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: