کد خبر: ۲۵۰۹۷۸
۲۵ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۴
0
قلب سالم و سرحال با خوراکی های خوشمزهپول‌نیوز -​نتایج مطالعه انجام شده روی بیش از ۲۱۰ هزار فرد بزرگسال در آمریکا نشان داد افرادی که به طور مرتب از بادام زمینی، گردو، بادام هندی و دیگر انواع آجیل و مغزها مصرف می‌کنند کمتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی هستند.

در این مطالعه بر افزایش مصرف انواع آجیل و خشکبار به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای کاهش خطر ابتلا به این بیماری مزمن تاکید شده‌ است.
متخصصان در آمریکا در این بررسی دریافتند افرادی که در هفته یک یا چند نوبت گردو مصرف می‌کنند در مقایسه با افرادی که از این خشکبار مصرف نمی‌کنند ۲۰ درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی هستند. همچنین مصرف بادام زمینی خطر ابتلا به این بیماری را حدود ۱۴ درصد کاهش می‌دهد.

به گزارش هلث دی نیوز، همچنین اگرچه این متخصصان ارتباطی بین مصرف خشکبار و خطر سکته مغزی پیدا نکردند اما دریافتند در مجموع افرادی که از بادام زمینی و گردو مصرف می‌کنند به طول خاص کمتر احتمال دارد دچار سکته مغزی شوند.


منبع: ایسنا
برچسب ها: تغذیه ، پول نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: