کد خبر: ۲۵۷۸۲۱
۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۵
0
تلگرام، ارز رمزنگار ایجاد می‌کندپول‌نیوز - تلگرام به دنبال راه اندازی یک ارز رمزنگار است و دلایل زیادی وجود دارد که رقیب بیت کوین، اتریوم و ریپل شود. نام پیشنهادی این ارز رمزنگار «گرم» عنوان شده که انتظار می‌رود با نرم افزار پیام رسان تلگرام، ادغام شود تا روشی آسان برای ارسال پول به صورت خصوصی و بین المللی فراهم کند.

شبکه تلگرام به این سیستم جدید قدرت می دهد تا نسل سوم شبکه بلاک‌چین باشد که در حال حاضر، در خدمت ارزهای رمزنگار است. قرار است این کیف الکترونیکی در سه ماه پایانی سال جاری میلادی راه اندازی شود و از ابتدای سال ۲۰۱۹ میلادی، کاربران تلگرام که در حال حاضر ۱۸۰ میلیون نفر هستند، از آن استفاده کنند.

برای ایجاد بیت کوین، توسعه دهندگان آن باید مساله‌های ریاضی سختی را حل کنند تا بتوانند یک واحد بیت کوین ایجاد کنند. اکنون یکی از نقدهای وارد به بیت کوین، مصرف بالای انرژی برق آن است.

ارز رمزنگار تلگرام بر خلاف بیت کوین سریع خواهد بود. بیت کوین در هر ثانیه، قابلیت ۷ تراکنش جهانی را دارد؛ در حالیکه شبکه تلگرام در هر ثانیه در حدود یک میلیون تراکنش را انجام خواهد داد. بلاک چین از ترکیب مدیریت متمرکز و غیرمتمرکز در مقیاس سریع استفاده خواهد کرد.

برای به گردش درآمدن ۲۰۰ میلیون «گرم» برنامه ریزی شده است. ۴ درصد از تعداد ارزهای رمزنگار متعلق به تیم توسعه‌دهنده است، ۵۲ درصد آن در اختیار تلگرام خواهد بود که جلوی معاملات پرمخاطره را بگیرد و ۴۴ درصد آن به فروش گذاشته می شود.  

شرکت تلگرام در حال حاضر فروش محدودی از ارز رمزنگار «گرم» را به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار بررسی می کند که می تواند آن را بزرگ ترین ارز رمزنگار خصوصی که تا به حال مطرح شده، تبدیل کند. عرضه اولیه این ارز در ماه مارس خواهد بود و علاقمندان می توانند شانس سرمایه گذاری بر روی آن داشته باشند.  

در حال حاضر، مجموع سرمایه بازار سه ارز بیت کوین، اتریوم و ریپل به اندازه نصف مجموع ۷۵۴ میلیارد دلار سرمایه بازار تمام ارزهای رمزنگار است و اگر یک ارز رمزنگار قادر باشد که به تسلط این سه ارز پایان دهد، آن «گرم» خواهد بود.
منبع: مهر
برچسب ها: تلگرام ، پول نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: