May 2024 12 / يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۶۵۹۷۰
۱۵ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۴
0
پول‌نیوز - توسعه ی خدمات بانکداری الکترونیک و ارائه ی خدمات جدید می تواند بازار مشتریان را افزایش بدهد یا به تعبیری نیازهای مشتریان را برآورده کند.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، سید مرتضی بکا، عضو هیئت مدیره و معاون فناوری اطلاعات موسسه ی اعتباری ملل در باره برنامه های این  موسسه در زمینه ی بانکداری الکترونیک برای سال جاری در گفتگو با خبرنگار اخبار پولی مالی گفت: موسسه ملل در حوزه ی بانکداری الکترونیک آن چه که بانکداری الکترونیک در مجموعه ی کشور برنامه ریزی شده انجام خواهد داد.

موسسه ملل به فین تک های سودده تسهیلات می دهد

ضمن این که در حوزه کور بنکینگ یا سامانه ی بانکداری متمرکز مبنا را بر این  گذاشتیم که بتوانیم با فین تک ها و گروه های فناورانه ی مالی همکاری داشته باشیم و آن ها را به همکاری دعوت کنیم تا بتوانیم خدمات جدیدی را با رویکرد جدید برای مردم داشته باشیم. مسلماً بخشی از مردم ما نسل جوان هستند که به فضای مجازی مسلط هستند و عملاً در غیر فضای مجازی کاری را انجام نمی دهند. بنابراین توسعه ی خدمات بانکداری الکترونیک و ارائه ی خدمات جدید می تواند بازار مشتریان را افزایش بدهد یا به تعبیری نیازهای مشتریان را برآورده کند.

وی ادامه اد: حمایتی که الآن در حوزه فین تک ها و استارت آپ ها نیاز است، حمایت مالی است. معمولاً در حوزه های بانکی حمایت های مالی بر اساس یک برنامه ریزی مالی تجاری تنظیم می شود که معلوم شود آورده شان چقدر است حداقل این فین تک ها یا گروه فناوران مالی باید بتوانند ارزش افزوده یا ارزش مالی ایجاد کنند یا سودبخش باشند، ما پذیرای آن ها هست

عضو هیئت مدیره موسسه ی ملل درباره برنامه های این در زمینه ی فناوری و بانکداری الکترونیک گفت: معمولاً در حوزه ی فناوری تلاش می شود که زیرساخت ها بر اساس نیازهای سازمانی تدوین و برنامه ریزی شوند و یک برنامه یا اپلیکیشن یا نرم افزار یا سامانه در اختیار کاربران قرار می گیرد. کاربران با بحث آموزش فراگیری و قبول کردن فناوری اطلاعات در ارتباط هستند.

بنابراین هر مجموعه، سازمان ویا شرکت که می تواند با فناوری رابطه ی منسجم تر و تنگاتنگی داشته باشد و فناوری های نوین را قبول کند، در این زمینه پیشتاز است، بنابراین می بینیم که بانک ها، شرکت ها، موسسات و نهادهایی هایی که با فین تک ها استارت آپ ها عجین شده اند، به این حوزه راهیابی پیدا کرده اند یا به تعبیری می گوییم فین تک ها و استارت آپ ها را به مجموعه ی کسب و کار راه دادند، در جریان فعلی موفق تر بودند.

بکا مورد ارزهای دیجیتال افزود: با توجه به این که بانک مرکزی فعلاً اعلام نظری نکرده، در حال حاضر منتظر اعلام نظر بانک مرکزی در زمینه ارزهای رمزنگار هستیم. قطعا در صورت ابلاغ دستورالعمل ها و آیین نامه ها بر طبق دستورالعمل رگلاتوری عمل خواهیم کرد.

وی در باره آمادگی زیر ساخت های موسسه ی ملل در این زمینه  گفت: برای استفاده از رمزهای دیجیتال زیرساخت خاصی لازم نیست مگر اینکه بخواهیم تولید کننده ی ارز باشیم که لازمه آن وجود سرورهای تعیین شده از شرکت های مورد تأیید ارزهای رمزنگار یا رمزینه ما خریداری کنیم.

این  کاری است که در حال حاضر هم در گوشه و کنار کشور به صورت غیر رسمی انجام می شود و  طبیعتاً آن چه که در حوزه ی فناوری مد نظر بوده خصوصاً در حوزه ی بانکی تبعیت از قوانین بانک مرکزی است و همه خود را ملزم به اجرای قوانین می دانند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: