May 2024 12 / يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۷۲۲۳۲
۱۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۳
0
اقدام غیرمنتظره چین برای کاهش مشوقها برای انرژی خورشیدی، باعث شد تحلیلگران پیش بینی های خود برای نصب تاسیسات جهانی در سال جاری را تنزل دهند.
دورنمای انرژی خورشیدی ابری شدپول‌نیوز - چین اول ژوئن تغییراتی را در یارانه‌های خود برای انرژی خورشیدی اعلام کرد. این مشوقها به ظهور چین به عنوان بزرگترین بازار خورشیدی جهان در سالهای اخیر کمک کرده‌اند.

کامرون باراتی، تحلیلگر شرکت تحقیقاتی "آی اچ اس مارکیت" اظهار کرد این شرکت آماده می شود تا پیش بینی خود از میزان نصب تاسیسات خورشیدی جهانی را در سال میلادی جاری به میزان ۵ تا ۱۰ گیگاوات یا معادل حداکثر ۹ درصد کمتر کند. بازبینی دورنمای نصب تاسیسات خورشیدی در چین که نیمی از بازار جهانی به حساب می آید، ممکن است به حداکثر ۱۷ گیگاوات بالغ شود.

طبق گزارش شرکت "آی اچ اس مارکیت"، مازاد عرضه پنلهای چینی ارزان که قرار بود به پروژه‌های داخلی اختصاص داده شوند، کمک خواهد کرد تقاضا برای انرژی خورشیدی در سایر کشورها تقویت شده و بخشی از تقاضای از دست رفته در چین جبران شود. اما کاهش قیمتها حاشیه سود تولیدکنندگان را که به دنبال فروش محصولاتشان هستند، ضعیف خواهد کرد.

به گفته براتی، در کوتاه مدت فضای قیمت گذاری پراسترس خواهد بود و این مسئله مطمئنا انعکاس جهانی پیدا می‌کند.

بر اساس گزارش رویترز، شرکت "آی اچ اس مارکیت" در آوریل پیش بینی کرده بود تاسیسات خورشیدی جهانی در سال ۲۰۱۸ به رکورد ۱۱۳ گیگاوات صعود خواهند کرد که ۵۳ گیگاوات مربوط به چین خواهد بود. چین بزرگترین تولیدکننده پنلهای خورشیدی جهان است.

اما این کشور آسیایی هفته گذشته اعلام کرد دیگر نیروگاه خورشیدی بیشتری در سال ۲۰۱۸ نخواهد ساخت و یارانه تعرفه خوراک که قیمت مشخصی برای نیرو تضمین می کند را کاهش داد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: