کد خبر: ۲۷۹۹۵۳
۲۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۴
0
کشورهایی که تاکنون بزرگترین خریداران اوراق قرضه آمریکا بودند اکنون به فروشندگان این اوراق تبدیل شده‌اند. آنها این کار را در پاسخ به تحریم‌ها و اقدامات سلطه‌گرانه آمریکا دنبال می‌کنند.
3 کشور به اوراق بدهی آمریکا چوب حراج زدندپول‌نیوز - آخرین آمارها از وزارت خزانه‌داری آمریکا نشان می‌دهد که تنها روسیه و ترکیه نیستند که اوراق قرضه آمریکا را در کشورشان کاهش می‌دهند بلکه کشورهایی نظیر ژاپن نیز این طرح و نقشه را دنبال می‌کنند.

ژاپن که دومین کشور بزرگ دارنده اوراق بدهی آمریکاست ارزش این اوراق را در کشورش ۷ درصد کاهش داد. ژاپن طی ۱۲ ماه گذشته منتهی به ژوئن ارزش اوراق قرضه آمریکا را در این کشور کاهش داده و به ۸۲.۹ میلیارد دلار رساند. تنها در ماه ژوئن این کشور ۱۸.۴ میلیارد دلار اوراق قرضه بلند مدت آمریکا را به فروش رساند. ارزش اوراق قرضه آمریکا در ژاپن به کمترین میزان از سال ۲۰۱۱ تاکنون رسیده است.

در سوی دیگر چین بزرگترین صاحب اوراق قرضه آمریکا با ۱.۱۷۸ تریلیون دلار تنها در ماه ژوئن ۴.۴ میلیارد دلار اوراق قرضه آمریکا را به فروش رساند. از اکتبر ۲۰۱۱ تاکنون سهم چین از اوراق قرضه طولانی مدت آمریکا تا ۱۳۸ میلیارد دلار کاهش یافته است.

همچنین روسیه هم ۸۴ درصد از میزان اوراق قرضه آمریکا را در این کشور کاهش داده و این رقم در ماه ژوئن به ۹ میلیارد دلار رسیده است.

بانک مرکزی روسیه با بیان اینکه اقدام به فروش اوراق قرضه آمریکا به دلیل خطرات مالی، اقتصادی و ژئوپلوتیکی انجام می‌شود بیان داشت: روسیه و ترکیه برای تلافی اقدامات تحریمی آمریکا، میزان اوراق قرضه آمریکا را به کمترین میزان دهه گذشته رسانده‌اند.

در حال حاضر آنکارا و واشنگتن در رویارویی دیپلماتیکی بر سر بازداشت کشیک آمریکایی در ترکیه هستند.

برانسون متهم است که در کودتای نظامی ۲ سال پیش در ترکیه دخیل بوده؛ ۳۵ سال زندان در انتظار این فرد است.
منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: