April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۸۱۹۹۴
۱۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۵
0
مدیرعامل شرکت شیشه فلوت کاوه گفت: خوش‌حساب بودن و پرداخت به‌ موقع اقساط تسهیلات از سوی شرکت و ارائه خدمات مناسب در جهت تولید و اشتغال از سوی بانک تجارت عامل این موفقیت ها طی این سالها بوده است.
ایجاد 10 هزار شغل با حمایت های مالی بانک تجارت
پول‌نیوز - مدیرعامل شرکت شیشه فلوت کاوه گفت: از محل صادرات محصولات گروه صنعتی شیشه کاوه 85 میلیون دلار ارز عاید کشور شده است.

به گزارش خبرنگار پول‌نیوز، جمشید رحیمی مدیرعامل شرکت شیشه فلوت کاوه و مدیر دپارتمان شیشه گروه صنعتی شیشه کاوه در جمع خبرنگاران رسانه های مختلف گفت: طی سال 96 در بخش صادرات شیشه 60 میلیون دلار و در بخش بلور 25 میلیون دلار و در مجموع 85 میلیون دلار ارز حاصل از صادرات این مجموعه صنعتی وارد کشور شده است.

رحیمی یادآور شد: از ابتدای تاسیس اولین کارخانه گروه صنعتی شیشه کاوه بیش از 35 سال می گذرد و از آن زمان تا به امروز با حمایت مالی بانک تجارت برای 10 هزار نفر شغل ایجاد شده است. در این راستا بانک تجارت با ارائه خدمات مختلفی مانند گشایش اعتبارات اسنادی داخلی و خارجی  و صدور ضمانتنامه  همیشه همراه مجموعه کاوه در پروژه های مختلف شرکت بوده است.

مدیرعامل شرکت شیشه فلوت کاوه تصریح کرد: این گروه صنعتی از شروع فعالیت اقتصادی خود همکاری دوجانبه و به‌ اصطلاح بُرد بُردی با بانک تجارت داشته است و پایداری بلند مدت این همکاری دوطرفه را رضایت هر دوطرف دانست و تاکید کرد: خوش‌حساب بودن و پرداخت به‌ موقع اقساط تسهیلات از سوی شرکت و ارائه خدمات مناسب در جهت تولید و اشتغال از سوی بانک تجارت عامل این موفقیت ها طی این سالها بوده است.

ایجاد 10 هزار شغل با حمایت های مالی بانک تجارت

وی ادامه داد: ثمره‌ی تلاش ما و حمایت های مالی بانک تجارت علاوه بر اشتغال 10 هزار نفری، خودکفایی کشور در تولید شیشه و تبدیل شدن به قطب صادرات شیشه و بلور منطقه است تا جایی که محصولات این شرکت  علاوه بر کشورهای همسایه به دیگر کشوری دنیا از جمله: اسپانیا، ایتالیا، بلغارستان، رومانی، روسیه، کرواسی، یونان، آفریقای جنوبی و برزیل صادر می شود.

جمشید رحیمی اضافه کرد: پروژه برون مرزی شیشه فلوت گروه صنعتی شیشه کاوه در کشور سوریه با سرمایه گذاری 120 میلیون دلار و ایجاد اشتغال برای 50 متخصص ایرانی برای آموزش و نظارت و کنترل در این کارخانه از دیگر دستاوردهای این گروه صنعتی است که قبل از آغاز جنگ داخلی سوریه به بهره برداری رسید.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد درآمدهای ارزی حاصل از صادرات این مجموعه صنعتی در سال جاری از سال گذشته بیشتر خواهد بود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: