کد خبر: ۲۹۷۹۲۷
۰۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۹
0
شرکت آرامکوی عربستان بزرگترین تولیدکننده نفت دنیا به‌دنبال جذب منابع گاز طبیعی در آمریکا است و امیدوار است بتواند میلیاردها دلار در آن منطقه سرمایه‌گذاری کند.
عربستان به‌دنبال سرمایه‌گذاری‌ در بخش گاز آمریکاستپول‌نیوز - شرکت آرامکوی عربستان بزرگترین تولیدکننده نفت دنیا به‌دنبال جذب منابع گاز طبیعی در آمریکا است و امیدوار است بتواند میلیاردها دلار در آن منطقه سرمایه‌گذاری کند. هدف عربستان تبدیل شدن به یک بازیگر جهانی در بخش گاز است.

امین ناصر، رئیس آرامکو گفت که شرکتش قصد دارد سرمایه‌گذاری‌های آمریکایی خود را افزایش دهد. این شرکت الآن مالک موتیوا، بزرگترین پالایشگاه نفت آمریکا است.

رئیس اجرایی آرامکو در مجمع جهانی اقتصاد در داووس گفت: «ما توافق کردیم 10 میلیارد دلار اضافی در مجموعه پالایشگاهی موتیوا سرمایه‌گذاری کنیم».

«ما مایل به سرمایه‌گذاری‌های بیشتر در آمریکا هستیم. تیم بین‌المللی گاز آرامکو برنامه‌ای برای سرمایه‌گذاری در کل زنجیره عرضه دارد. به شرکت یک قدرت مالی قابل ملاحظه چند میلیارد دلاری داده شده است».

استراتژی توسعه گازی آرامکو نیاز به 150 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری طی دهه آینده دارد. این شرکت قصد دارد تولید را افزایش دهد و تبدیل به یک صادرکننده گاز شود.

آرامکو در حال استخراج گاز به‌صورت متعارف و غیرمتعارف است و یک برنامه تولیدی برای تأمین صنعت رو به رشدش دارد، بنابراین نفت خام بیشتری برای صادرات و تبدیل به مواد شیمیایی باقی می‌ماند.

سرمایه‌گذاری در بخش گاز و پتروشیمی آمریکا به‌خاطر دسترسی بالا به منابع اتان «بسیار پرمنفعت» است. ناصر گفت: «در بخش گاز یکی از بازیگران اصلی جهان خواهیم بود».

آرامکو یک تولیدکننده اصلی گاز است ولی بیشتر تولید آن در داخل مصرف می‌شود. این شرکت قصد دارد تولید گاز خود را به 23 میلیارد فوت‌مکعب در روز طی دهه آینده برساند. در حال حاضر تولید این شرکت 14 میلیارد فوت‌مکعب است.

عربستان، بزرگترین صادرکننده نفت خام جهان می‌خواهد ترکیب انرژی خود را متنوع سازد و سهم ظرفیت خود را تا 70 درصد طی دهه آینده نسبت به 50 درصد فعلی افزایش دهد.

آرامکو قصد دارد یک رهبر جهانی در زمینه مواد شیمیایی شود و عملیات‌های پالایشگاهی و تولید مواد پتروشیمی خود را افزایش دهد. این شرکت به‌دنبال کسب یک سهم استراتژیک تا 70 درصد در سابیک، چهارمین سازنده بزرگ مواد پتروشیمی در جهان است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: