April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۰۳۰۸۷
۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۹
0
خیرالله خادمی گفت: از اولین ساعت روز ۲۸ اسفند، ایستگاه‌های دریافت عوارض در چهار آزاد راه اصلی منتهی به پایتخت یعنی آزاد راه‌های تهران - قم، تهران - ساوه، کرج - قزوین و قزوین - زنجان غیر فعال شده و روش الکترونیکی جایگزین آن می‌شود.
آغاز طرح دریافت الکترونیکی عوارض
پول‌نیوز - معاون وزیر راه و شهرسازی از آغاز اجرای طرح عوارض الکترونیکی بزرگراهی (ETC) در چهار آزاد راه پرتردد کشور خبر داد.

خیرالله خادمی افزود: از اولین ساعت روز ۲۸ اسفند، ایستگاه‌های دریافت عوارض در چهار آزاد راه اصلی منتهی به پایتخت یعنی آزاد راه‌های تهران - قم، تهران - ساوه، کرج - قزوین و قزوین - زنجان غیر فعال شده و روش الکترونیکی جایگزین آن می‌شود.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور افزود: در روش سنتی، بخصوص در محور‌ها و ساعات پرترافیک، مردم ساعت‌ها در ترافیک متوقف می‌ماندند که هم وقت و هم هزینه بالایی به آن‌ها تحمیل می‌شد و خطر بروز تصادف هم در این مسیر‌ها وجود داشت.

وی افزود: در روش الکترونیکی دریافت عوارض بزرگراهی، پلاک خودرو‌ها هنگام عبور از گیت‌های مجهز به دوربین به سامانه‌ای که با کنسرسیومی از بخش خصوصی برای الکترونیکی شدن دریافت عوارض آزادراهی تشکیل شده منتقل می‌شود و سرنشینان خودرو‌ها می‌توانند با انتخاب روش‌های مختلف، عوارض خود را بدون توقف پرداخت کنند.

خادمی اتصال پلاک خودرو به سیمکارت تلفن همراه یا حساب بانکی، پرداخت با اپلیکیشن‌های موبایلی بانک‌های مختلف، و پرداخت از طریق کیف پول الکترونیکی را از روش‌های پرداخت این عوارض دانست و گفت: همچنین مردم می‌توانند عوارض آزاد راهی خود را در توقفگاه‌های بین راهی یا خودپرداز‌های شهر‌های مبدا و مقصد پرداخت کنند.

در این روش حتی اگر مالک خودرو اقدام به پرداخت عوارض در زمان مقرر نکند پلیس راهنمایی و رانندگی با ارسال پیامک اخطار او را ملزم به پرداخت می‌کند و در صورت نپرداختن این عوارض، خودرو مبلغ ۳۰ هزار تومان جریمه خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین گفت: در حال حاضر ۲۸ آزاد راه در حال بهره برداری در کشور وجود دارد که قرار است بزودی این سامانه در همه آن‌ها توسعه یابد و تا پایان تیر، با استقرار این سامانه در همه آزادراهها، عوارضی‌های سنتی جمع آوری خواهد شد و بعد از این تاریخ، مسافران هیچ توقفی برای پرداخت عوارض نخواهند داشت.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: