کد خبر: ۳۰۸۲۹۰
۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۵
0
بانک ملی ایران در سال رونق تولید، حمایت از بازار کالای داخلی را در دستور کار خود قرار داده و در یک ماه ابتدای سال، تعداد 663 فقره تسهیلات فروش اقساطی خرید کالای مصرفی بادوام داخلی به ارزش 70 میلیارد ریال پرداخت کرده است.
رویکرد حمایتی بانک ملی برای رفع نیازهای اساسی خانوار
پول‌نیوز - بانک ملی ایران در یک ماه ابتدای سال جاری تعداد شش هزار و 965 فقره تسهیلات به صورت فروش اقساطی، جعاله و مرابحه برای رفع نیازهای ضروری خانوار پرداخت کرده است که ارزش این تسهیلات به دو هزار و 78 میلیارد ریال می رسد.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، سال گذشته نیز بخشی از نیازهای اساسی خانوار با تسهیلات این بانک تامین به طوری که در سال 97 تعداد یک میلیون و 12 هزار و 180 فقره از این تسهیلات به ارزش 277 هزار و 505 میلیارد ریال پرداخت شده است.

همچنین بانک ملی ایران در سال رونق تولید، حمایت از بازار کالای داخلی را در دستور کار خود قرار داده و در یک ماه ابتدای سال، تعداد 663 فقره تسهیلات فروش اقساطی خرید کالای مصرفی بادوام داخلی به ارزش 70 میلیارد ریال پرداخت کرده است.

از سویی بانک ملی ایران در راستای همسویی با سیاست های دولت همواره رونق بازار تولید و کسب و کار را مورد توجه قرار داده و از این رو در سال گذشته نیز تعداد 82  هزار و 20 فقره تسهیلات فروش اقساطی خرید کالای داخلی به ارزش هشت هزار و 602 میلیارد ریال تخصیص داده است.

از ابتدای سال جاری تا پایان فروردین ماه، دو هزار و 931 فقره تسهیلات سرمایه در گردش نیز برای حمایت از تولید و اشتغال کشور به ارزش شش هزار و 551 میلیارد ریال توسط بانک ملی ایران پرداخت شده است.

این در حالی است که در سال گذشته نیز میزان تخصیص این تسهیلات قابل توجه بوده به طوری که طی سال 97 تعداد 170 هزار و 93 میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش در 88 هزار و 335 فقره توسط بانک ملی ایران تخصیص یافته است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: