کد خبر: ۳۰۹۷۷۲
۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۷
0
رئیس بانک مرکزی روسیه گفت بانک‌های چندین کشور قصد دارند در شبکه انتقال پولی که روسیه ساخته و به‌عنوان جایگزین سیستم سوئیفت عمل می‌کند، شرکت کنند.
پول‌نیوز - الویرا نابیولینا گفت:« این شبکه برای اتصال خارجی باز است. ما آن را برای شرکای تجاری خود ساخته ایم، اگر بخواهند عضو شوند. بانکهای چندین کشور به این شبکه متصل می‌شوند. اتصال‌های آزمایشی آماده هستند».

درخواست بانک‌های خارجی برای پیوستن به جایگزین روسی سوئیفت

مسکو در بحبوحه تهدید هایی مبنی بر قطع ارتباط آن با سیستم سوئیفت (جامعه جهانی ارتباطات مالی بین بانکی) شروع به ساخت سیستم پرداخت خود کرد که به آن SPFS (سیستم انتقال پیام های مالی) می گویند.

رئیس بانک مرکزی روسیه گفت این جایگزین روسی همان استانداردهای سوئیفت را دارد. این شبکه برای کشورهایی که به آن می پیوندند، راحت است چون لازم نیست مکانیسم های داخلی خود را تغییر دهند. به علاوه نه تنها بانکها بلکه کسب و کارهای بزرگ هم می توانند مستقیما به آن متصل شوند.

در همین حین، خود روسیه از SPFS استفاده می کند. 18 درصد انتقال های مالی روسیه از این طریق صورت می‌گیرند. بنابراین بانکها می‌توانند انتخاب کنند از چه سیستمی استفاده کنند و در صورت وجود هرگونه ریسک سریع تغییر سیستم دهند.

در اوایل سال جاری ، بانک مرکزی روسیه اعلام کرد جایگزین سوئیفت در این کشور پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته و همگام با استانداردهای بین‌المللی پیش می‌رود و بازیگران خارجی می توانند به آن متصل شوند. در آوریل، رئیس بانک مرکزی روسیه گفت با دو غیر روسی در این باره صحبت کرده و 5 مذاکره دیگر در راه است. پیوستن به این شبکه به بانکهای خارجی امکان دور زدن تحریم های غرب را می دهد و می توانند با شرکت های تحریم شده روسی همکاری کنند.

در داخل روسیه ، تا حالا 500 شرکت کننده شامل شرکتها و موسسات مالی بزرگ روسیه به شبکه SPFS پیوسته‌اند.
منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: