April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳

غذاهای کنسروی مناسب ترین گزینه برای افراد شاغل و پر دغدغه

 غذاهای کنسروی مثل کنسرو لوبیا، کنسرو ماهی و کنسرو ذرت

 

پول نیوز - در دنیای شلوغ و پر همهمه امروزی غذاهای کنسروی مناسب ترین گزینه برای افرادی است که وقت سر خاراندن ندارند. البته اگر غذاهای کنسروی به روش صحیحی پخت شوند به غذای محبوب خیلی از خانواده ها نیز تبدیل خواهند شد. غذاهای کنسروی به دلیل پخت آسان و سریع در اکثر موقعیت ها مثل محل کار، مسافرت، روزهای شلوغ کاری، مهمانی های دوستانه و حتی در کشورهای خارجی که طبخ غذاها مورد پسند ما ایرانی ها نیست، مورد مصرف قرار می گیرند. 

اگر از جمله کسانی هستید که دغدغه کمبود وقت یکی از مهمترین دغدغه های زندگی شماست و یا از جمله مادران شاغلی هستید که وظیفه کارهای خانه هم بر روی دوش اوست، توصیه می شود مطلب زیر را بخوانید تا از روش پخت غذاهای کنسروی لذیذ مطلع شده و از مصرف این غذاهای کنسروی در کنار خانواده لذت ببرید. از جمله پرطرفدارترین غذاهای کنسروی می توان به کنسرو لوبیا، کنسرو ماهی و کنسرو ذرت اشاره نمود. در ادامه آشنایی بیشتری با روش پخت این غذاهای کنسروی محبوب صورت خواهد گرفت. با ما همراه باشید.

کنسرو لوبیا: در دسترس ترین و خوشمزه ترین غذاهای کنسروی


غذاهای کنسروی مناسب ترین گزینه برای افراد شاغل و پر دغدغه

غذاهای کنسروی مثل کنسرو لوبیا، کنسرو ماهی و کنسرو ذرت

 

از جمله غذاهای کنسروی موجود در بازار می توان به کنسرو لوبیا اشاره نمود که در برندهای مختلف و در سبک های متفاوت مثل کنسرو لوبیا با قارچ، کنسرو لوبیا همراه سیب زمینی و ... به فروش می رسد. در صورت نبود وقت آشپزی با خرید این نوع غذاهای کنسروی با برند معتبر و دارای تاریخ انقضای لازم می توانید وعده غذایی لذیذی داشته باشید. مزیت غذاهای کنسروی از جمله کنسرو لوبیا این است که مانند غذاهای فست فودی دارای چربی های اشباع نبوده و ضرری برای سلامتی انسان ها ندارند. از طرف دیگر در قیمت های مناسب در بازار عرضه می شوند و مصرف آنها در تعداد دفعات زیاد وعده های غذایی هیچ ضرری برای انسان نخواهد داشت.

 

اگر مایل به تهیه کنسرو لوبیا بصورت خانگی باشید و وقت انجام آن را نیز داشته باشید، می توایند ابتدا لوبیا را در آب به مدت چند بار خیسانده و سپس بپزید. از زدن نمک به لوبیا در هنگام پخت خودداری کنید زیرا موجب سفت تر شدن و حتی عدم پخت لوبیاها می شود. بعد از پخت می توانید نمک و سایر ادویه جات را به آب لوبیای پخته شده اضافه کنید و حتی گلپر جهت بوی خوشایند کنسرو پخته شده به آن اضافه نمایید.

 

کنسرو ماهی از رایج ترین غذاهای کنسروی بازارهای امروزی است


غذاهای کنسروی مناسب ترین گزینه برای افراد شاغل و پر دغدغه

غذاهای کنسروی مثل کنسرو لوبیا، کنسرو ماهی و کنسرو ذرت

 

کنسرو ماهی از جمله غذاهای کنسروی رایجی در بازار است که تمامی اعضای خانواده بخصوص بچه ها عاشق آن هستند. مادران شاغلی که در بعضی از روزهای کاری فرصت آشپزی را ندارند با تهیه غذاهای کنسروی مثل کنسرو ماهی و سرو آن همراه نان یا برنج می توانند بچه هایشان را زمان برگشت از مدرسه سوپرایز کنند. کنسرو ماهی از جمله غذاهای کنسروی است که حتما بایستی به تاریخ انقضا و برند آن در زمان خرید توجه کنید. سرو کنسرو ماهی در کنار برنج که پخت آن هم راحتتر است سبب می شود بدن فرد تمامی عناصر و ویتامین های مورد نیاز برای سلامتی را دریافت کند.

کنسرو ذرت: غذاهای کنسروی که رو پخت خانگی هم دارند


غذاهای کنسروی مناسب ترین گزینه برای افراد شاغل و پر دغدغه

غذاهای کنسروی مثل کنسرو لوبیا، کنسرو ماهی و کنسرو ذرت

 

از جمله غذاهای کنسروی محبوب بین جوان های ایرانی کنسرو ذرت هست. اگر از طرفداران کنسرو ذرت هستید و دوست دارید از روش پخت خانگی آن با خبر شده و برای یکبار آن را امتحان کنید با ما همراه باشید.

جهت روش پخت کنسرو ذرت خانگی بایستی از ذرت هایی استفاده کنید که نرم ترند تا در هنگام تهیه راحتتر پخته شوند و بعد از سرو خوشمزه تر و لذیذ تر باشند. از زدن نمک به هنگام پخت به ذرت ها خودداری کنید زیرا موجب سفت تر شدنشان می شوند.

به جای پخت ذرت ها با آب بهتر است از شیر بلال استفاده کنید تا مزه کنسرو ذرت شبیه محصولات موجود در بازار شود. بعد از پخت ذرت ها، آنها را در شیشه های با درب فلزی بریزید و سپس شیشه ها را در قابلمه های با آب پر شده روی اجاق قرار دهید تا به کنسرو ذرت تبدیل شوند. حتما به بسته بودن کامل درب شیشه دقت کنید زیرا هوا کشیدن کنسروها باعث خراب شدنشان می شود.


غذاهای کنسروی مناسب ترین گزینه برای افراد شاغل و پر دغدغه

غذاهای کنسروی مثل کنسرو لوبیا، کنسرو ماهی و کنسرو ذرت

 

توصیه ها قبل از مصرف غذاهای کنسروی

 

در هنگام خرید غذاهای کنسروی مثل کنسرو لوبیا، کنسرو ماهی و کنسرو ذرت حتما به تاریخ انقضای کنسروها دقت کنید.

قبل از مصرف غذاهای کنسروی آنها را در یک قابلمه پر از آب به مدت 20 تا 30 دقیقه بجوشانید تا برای خوردن کاملا آماده شوند.

از خرید غذاهای کنسروی از قبیل کنسرو لوبیا، کنسرو ذرت و کنسرو ماهی که قوطی غذا دچار آسیب شده و یا دارای سوراخ است خودداری کنید.

غذاهای کنسروی مثل کنسرو ماهی از جمله غذاهای رایج بر سر سفره های ایرانی است. بسیاری از وعده های غذایی به مصرف انواع کنسروهای خانگی یا صنعتی پرداخته می شود. بسیاری از خانم های خوش ذوق ایرانی مایل به تهیه غذاهای کنسروی بصورت خانگی هستند که البته روش پخت سریع و آسان در تمایل آنها به این نوع غذاها بسیار موثر است. بنابراین چه با خرید محصولات موجود در بازار و چه با پخت خانگی انواع کنسروها می توانید با مصرف غذاهای سالم در کنار خانواده لذت ببرید.


غذاهای کنسروی مناسب ترین گزینه برای افراد شاغل و پر دغدغه

غذاهای کنسروی مثل کنسرو لوبیا، کنسرو ماهی و کنسرو ذرت

 

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: