May 2024 06 / دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۲۱۴۴۷
۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۸
0
پول نیوز - مقامات پاکستان اعلام کردند مسکو و اسلام آباد بزرگترین قرارداد همکاری را با هدف توسعه تجارت و کسب و کار امضا کردند که میلیاردها دلار ارزش دارد.

سرمایه گذاری 14 میلیارد دلاری روسیه در پاکستان

 

به گزارش پول نیوز، به نقل از راشاتودی، مقامات پاکستان اعلام کردند مسکو و اسلام آباد بزرگترین قرارداد همکاری را با هدف توسعه تجارت و کسب و کار امضا کردند که میلیاردها دلار ارزش دارد. این قرارداد شامل سرمایه‌گذاری های عظیمی در صنایع انرژی، راه آهن و فولاد می شود.

 

این قرارداد با حضور یک هیئت نمایندگی 64 نفره به رهبری دنیس مانتوروف، وزیر صنعت و تجارت روسیه، در پاکستان برای یک بازدید رسمی چهار روزه امضا شد.

 

روسیه طبق بخشی از این قرار داد تا یک میلیارد دلار کمک مالی برای احیا و ارتقاء پروژه کارخانه های فولاد پاکستان فراهم می کند.

 

دو طرف همچنین در مورد سرمایه گذاری در خط لوله گاز شمال-جنوب مذاکره کردند. انتظار می‌رود شرکت‌های روسی یک خط لوله گاز از کراچی در جنوب پاکستان تا لاهور در شمال شرق این کشور برای انتقال گاز طبیعی وارداتی بسازند تا تقاضای انرژی این منطقه را تامین کند.

 

روسیه در اوایل سال جاری میلادی قول یک سرمایه‌گذاری 14 میلیارد دلاری را در بخش انرژی پاکستان داده بود که شامل 2.5 میلیارد دلار سرمایه برای پروژه خط لوله شمال-جنوب می شود.

 

یک شرکت روسی پروژه‌ای برای تبدیل نیروگاه حرارتی مظفرگاره به زغال سنگ و ساخت یک نیروگاه 600 مگاواتی با سوخت زغال سنگ در منطقه جام شورو آغاز کرده است.

 

طبق گفته مقامات پاکستان سوپرجت های سوخوی100 روسیه با انواع قراردادهای اجاره و با گزینه فروش در اختیار پاکستان قرار می گیرد. این هواپیمای باریک بدنه ظرفیت حمل صد مسافر را در مسیرهای داخلی دارد.

 

به گفته یکی از مقامات، از این هواپیما در مسیرهای داخلی و بین‌المللی شامل خاورمیانه، کشورهای مستقل مشترک المنافع، هند، چین، سریلانکا، بنگلادش و امارات استفاده می شود.

 

اسلام آباد که در 2018 هلیکوپترهای MI-35 از روسیه خرید بود، به سایر سخت افزار های روسی هم علاقه مند است. هدف این دو کشور افزایش تجارت دو جانبه است که سال گذشته 700 میلیون دلار بود. صادرات پاکستان به روسیه به 150 میلیون دلار رسید در حالی که واردات این کشور از روسیه 250 میلیون دلار بود.

 

مسکو همچنین به ساخت یک خط آهن از کوئتا به تفتان هم کمک می کند.

 

منبع: تسنیم

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: