April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
بیگلری در گفت‌وگو با پول‌نیوز مطرح کرد:
کد خبر: ۳۲۱۶۰۱
۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۴
0
عضو هیئت‌‌رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس یکی از اشکالات عمده بودجه سال 99 را کسری بودجه 220 هزار میلیارد تومانی در سال آینده دانست .

 

محسن بیگلری عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی پول‌نیوز با اشاره تقدیم لایحه بودجه 99 از سوی رئیس‌جمهور به مجلس، گفت: این بودجه نواقص بسیاری دارد که باید در کمیسیون تلفیق و با پیشنهادات نمایندگان این نواقص برطرف شود.

وی، یکی از اشکالات عمده بودجه سال 99 را کسری بودجه 220 هزار میلیارد تومانی در سال آینده دانست و اظهار داشت: با وجود اصلاح قیمت بنزین، شاهد این میزان کسری بودجه هستیم که باید جایگزین‌های مناسبی برای آن در بودجه سال 99 پیش‌بینی شود.

عضو هیئت‌‌رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اضافه کرد: وابستگی بودجه جاری کشور به نفت همچنان در لایحه بودجه سال 99 که از سوی دولت تقدیم شده، وجود دارد و علی‌رغم شعارها و اظهارنظرهای برخی دولتی‌ها، هنوز شاهد کاهش وابستگی بودجه به درآمدخای نفتی نیستیم.

بیگلری با تأکید بر اینکه برخی ارقام بودجه 99، از سوی دولت توهمی پیش‌بینی شده است، گفت: به‌ عنوان مثال سقف  فروش اوراق نهایتاً  50 هزار میلیارد تومان است که دولت در لایحه بودجه سال 99، این رقم را 80 هزار میلیارد تومان پیش‌بینی کرده که این نحوه محاسبه موجب بدهکاری بیشتر و میراثی برای دولت‌های بعدی خواهد بود.

وی، با اشاره به یکی از راه‌های جبران کسری بودجه دولت در سال آینده، گفت: یکی از این راه‌‌ها فروش اوراق مشارکت و نیز برداشت از صندوق توسعه ملی است که اینها توجیهی برای کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی نیست و با این وضعیت امیدی به کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی در بودجه سال آینده وجود ندارد.

عضو هیئت‌‌رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: یکی دیگر از راه‌های جبران کسری بودجه دولت در سال آینده، اخذ مالیات بیشتر از تولیدکنندگان است که این امر نیز در شرایطی که اقتصاد کشور در رکود تورمی به سر می‌برد، فشار مضاعف بر تولیدکنندگان وارد می‌کند.

بیگلری در پایان خاطرنشان کرد: در نهایت می‌توان این طور ارزیابی کرد که وابستگی بودجه 99 نسبت به سال‌های گذشته تغییری نکرده و این لایحه نیز همچنان به درآمدهای نفتی وابسته است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: