April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۲۵۰۹۰
۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰
0
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نمایندگان مجلس حساس‌ترین کار را در اداره امور مملکت به عهده دارند بنابراین کسانی باید به مجلس راه یابند که حاصل کارشان رفع مشکلات مردم و یافتن راهکار برای تعامل واحد‌های اقتصادی خرد و کلان باشد.

 

آقامحمدی: مجلس قوی می‌تواند راهکار درست برای حل مشکلات اقتصادی بی‌اندیشد

به گزارش پول نیوز، علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مجلس به دلیل تطبیق قوانین و مصوب قانون برنامه و بودجه نقش کلیدی دارد، اما نیاز به انسجام دارد بنابراین نقش کمیسیون‌های صنعت و کشاورزی و اقتصاد مهم است.

آقا محمدی افزود: نمایندگان مجلس در مسائل کلی کشور نقش مهمی دارند بنابراین برای طی کردن بهتر مسیر باید در همکاری با اعضای پارلمان تلاش کند. طرح‌ها برای مناطق مختلف باید به گونه‌ای باشد که بهره وری داشته باشد.

وی افزود: مردم باید از بین کاندیدا‌ها کسانی را انتخاب کنند که در وهله اول بتواند در اداره کشور به درستی عمل کند بعد در منطقه کارایی داشته باشد.

آقامحمدی درباره قوانین دست و پاگیر گفت: مدتهاست که نسبت به تنقیه قوانین دستورالعمل صادر شده، اما به طور کامل اجرا نمی‌شود. قوانین حوزه کسب و کار، تولید و اعتبارات نیاز به توجه دارد و قوانین مزاحم باید دور ریخته شود.

وی افزود: مجلس در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی می‌تواند در تعیین طرح و لایحه به دولت کمک کند بنابراین با اجرای صحیح قانون اصولی‌تر برخورد کنند و شورای نگهبان نیز بهتر در محدوده قانون در تفسیر قانون عمل کند.

او افزود: نمایندگان حساس‌ترین کار را در اداره امور مملکت به عهده دارند. با توجه به شرایط تحریم می‌توان تولید را تقویت کرد و کسبه جزء را به نسبت فروشگاه‌های بزرگ تقویت کنیم بنابراین نمایندگان باید برای رفع مشکلات کشور بیشتر تلاش کنند تا حوزه انتخابی خود.

آقا محمدی درباره اولویت‌های مجلس یازدهم گفت: مجلس یازدهم فرصتی است برای پرکردن خلاء‌های موجود تا بتوانیم برای ثروت بیشتر تلاش کنیم.

وی گفت: اولویت‌های اقتصادی ایران کامل کردن زنجیره‌های موجود است که در داخل ایجاد شده است به طور مثال برای خودرو موتور داریم، اما موتور به روز نداریم که پلت فرم واحد کمک به پیشرفت اقتصاد می‌کند بنابراین دو خودروساز با محوریت یک پلت فرم واحد می‌توانند تصمیم واحد ارائه دهند. مجلس آینده باید به سمتی برود که بتوانیم در اقتصاد با وجود تحریم‌ها نیز در اوج باشیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: