May 2024 14 / سه‌شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۲۵۹۲۱
۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۸
0
کارشناس اقتصادی گفت: متاسفانه دولت فعلی نتوانست در حوزه مسکن نتوانسته موفقیت خاصی را به‌دست آوردند.

 

به گزارش پول نیوز، وحید عزیزی کارشناس اقتصادی درخصوص نظام اجاره داری حرفه‌ای اظهار کرد: احتمال رخ دادن نظام اجاره داری حرفه‌ای در کشور ما بسیار کم است به علت آن که این امر نیازمند سیاستگذاری و تنظیم گری مالیاتی و نیز داشتن زیر ساخت‌های اطلاعاتی است.

این کارشناس مطرح کرد: اجاره داری حرفه‌ای پیش نیازش در ایران این است که به طور مثال بحث خالی بودن مسکن را از بین ببریم و تا زمانی که مالیات برعایدی سرمایه و خانه‌های خالی اجرایی نشود، اتفاق مثبتی رخ نخواهد داد.

او افزود: اول باید آن میزان سودی که مالکان از افزایش قیمت مسکن به‌دست می‌اورند را ازطریق ابزار‌های مالیاتی کاهش دهیم. اگر این امر درست انجام شود دیگر نیازی نیست که افراد به سمت موسسات اجاره داری روند بلکه افراد عادی جامعه خود به سمت اجاره داری بلند مدت می‌روند.دولت برای بحث اجاره باید تمهیداتی را در خصوص کمک به دهک‌های متوسط و فقیر جامعه در سال آینده در نظر بگیرد.

عزیزی تصریح کرد: مشکل مهم اجاره در ایران این است که کوتاه مدت و مقطعی است در حالی در کشور‌های دیگر این گونه نیست؛ بلکه شرکت هایی وجود دارد که متولی ساخت یک محله می‌شوند و آن را به مردم اجاره می‌دهند و یا بین مالکان و مستاجران موجود واسطه می‌شوند.

این کارشناس در پایان گفت: متاسفانه دولت فعلی نتوانست در حوزه مسکن نتوانسته موفقیت خاصی را به‌دست آوردند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: