April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۲۶۱۱۰
۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۹
0
سامسونگ که این روزها تحت فشارهای تحریم‌های آمریکا، ساز رخت بر بستن از بازار جذاب ایران را کوک کرده، سال‌هاست که فضای الکترونیکی کشور را بویژه در زمینه تلویزیون، تلفن همراه و البته سایر دستگاه‌ها، تحت تاثیر و شاید گاهی سیطره خود داشته است.

به گزارش پول نیوز، زمانی که در خیابان جمهوری تهران، در قالب تبلیغات شهری، بنر، پرچم و سردر مغازه‌ها، به‌شکل انبوهی نام سامسونگ نقش بست، کمتر کسی گمانش را می‌کرد که این برند خوشنام کره‌ای، تحت تاثیر رویکردهای سیاسی، این‌چنین مخاطبان خود را در ایران تنها بگذارد؛ تا جایی که بازار خرید و فروش اقلام با این نشان نیز تحت تاثیر این گمان، و اگر و اما قرار گیرد.
 
در این گزارش، به موزه سامسونگ در شهر ساون کره جنوبی گشتی زده ایم؛ جایی که یادآوری می‌کند سامسونگ که این روزها از غول‌های مولتی مدیای جهان محسوب می‌شود، راه به‌نسبت طولانی و دشواری را طی کرده است تا به این درجه از اعتبار و اعتماد برسد؛ اعتباری که کسی تصورش را نمی‌کند با یک تلنگر ممکن است فرو بریزد.

شهر Suwon در کره جنوبی با فاصله به‌نسبت کمی از سئول، مرکز کشور، شهری بسیار راحت برای زندگی است؛ که هرچند جاذبه‌ی اصلی آن قلعه هواسونگ و کلیه دروازه‌ها، دیوارها و پل‌هایی است که این مجموعه‌ی عظیم را با تقریباً ۶ کیلومتر طول تشکیل می‌دهد، اما درواقع مقر "شهر دیجیتال" کره جنوبی است.

اگر زمانی به کره جنوبی سفر کردید، درست است که نمی‌توانید از مجموعه مرکزی سامسونگ بازدید کنید اما می‌توانید از موزه سامسونگ که در داخل این مجموعه قرار دارد، دیدن کنید.

نام این موزه SIM ، موزه نوآوری سامسونگ است. موزه نوآوری سامسونگ یک موزه الکترونیکی صنعتی است که توسط این شرکت بزرگ جهانی اداره می‌شود. موزه از سه بخش تشکیل شده است که در آن، بازدیدکنندگان می‌توانند درباره تاریخ صنعت الکترونیک کره و همچنین گذشته، حال و آینده‌ی صنعت نیمه‌هادی، نمایشگر و موبایل، بدانند، مروری هم بر خاطره‌هایشان داشته باشند؛ آن‌هم بر ریل مسیر موفقیت سامسونگ. این موزه همچنین یک مرکز آموزشی به نام انستیتو تحقیقات نمایش کودکان دارد.
 
اینجا موزه سامسونگ است!اینجا موزه سامسونگ است!اینجا موزه سامسونگ است!اینجا موزه سامسونگ است!اینجا موزه سامسونگ است!اینجا موزه سامسونگ است!اینجا موزه سامسونگ است!اینجا موزه سامسونگ است!
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: