May 2024 06 / دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۲۶۵۷۵
۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۰
0
عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه مطالعه تایید شده ای درباره عدم مصرف لبنیات در زمان شیوع کرونا وجود ندارد گفت: لبنیات بهترین منبع دریافت کلسیم و ویتامین B۲ در جمعیت ایرانی است.

نباید لبنیات را در زمان شیوع کرونا استفاده کرد؟

 

به گزارش پول نیوز، آزاده حکمت دوست پزشک تغذیه و عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی اظهار کرد:  با شیوع بیماری کرونا در کشور، توصیه هایی به مردم می شود که برخی از مواد غذایی در  این روزها مصرف نشود و برخی دیگر بیشتر مصرف شود اما باید از انواع مواد غذایی مورد نیاز، برای تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده شود.

وی افزود: برای جلوگیری و درمان ویروس کرونا مانند گذشته باید یک رژیم غذایی سالم و متنوعی داشته باشیم انواع نان های سبوس دار، برنج سبوس دار، سبزی ها و میوه های تازه، مواد پروتئینی و لبنیات مصرف شود.

عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه مطالعه تایید شده ای درباره عدم مصرف لبنیات در زمان شیوع کرونا به دلیل داشتن طبع سرد آن وجود ندارد گفت: لبنیات بهترین منبع دریافت کلسیم و ویتامین B2  در جمعیت ایرانی هستند.

وی با بیان اینکه برای داشتن سیستم ایمنی سالم مصرف پروتین ها ضروری است گفت: لبنیات حاوی پروبایتیک  برای دستگاه گوراش مفید هستند می توانند سیستم ایمنی بدن را برای مبارزه با این ویروس تقویت میکنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: