April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۲۸۱۹۳
۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۳
0
تخلف بزرگ AFC در پرداخت پاداش حضور ایران در جام جهانی ۲۰۱۰ و پنهان کاری فدراسیون فوتبال از این تخلف به دلیل رابطه خوب مسئولان وقت فدراسیون فوتبال ایران با شیخ سلمان رئیس AFC افشاگری شد.

افشای تخلف باورنکردنی در فدراسیون فوتبال

به گزارش پول نیوز، پاداش حضور ایران در مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰ بعد از تاخیر طولانی مدت به دست فدراسیون فوتبال رسید و تنها بخش کوچکی از آن پرداخت شد.
 
تیم ملی ایران به واسطه حضور در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰ پاداش یک میلیون دلاری نزد فیفا داشت که تحریم‌های بانکی مانع از رسیدن آن به دست فدراسیون فوتبال به شکل عادی بود و از همین رو مسئولان وقت چاره‌ای اندیشیدند تا آن را به شکل غیر مستقیم و از طرق AFC دریافت کنند.

سران فدارسیون از AFC درخواست کردند با توجه به تحریم دلاری ایران، مبلغ مورد نظر به صورت یورو به شماره حسابی که اعلام شده در مالزی واریز شود ولی این مبلغ به اشتباه از سوی AFC به همان صورت دلاری واریز شد و این موجب شد که پول ایران بلوکه شده و قابل برداشت نباشد.

مسئولان فدراسیون در آن مقطع باید با شکایت از AFC و پیگیری حقوقی ماجرا این مبلغ را آزاد می‌کردند ولی با درخواست AFC در این مورد سکوت کرده و اجازه دادند سران کنفدراسیون خود به دنبال پیگیری ماجرا و رفع مشکلی باشند که مقصرش بودند.

این موضوع ۳ سال به طول انجامید و در سال ۲۰۱۳ رای بازگشت پول صادر و در سال ۲۰۱۴ به حساب AFC واریز شد. با این وجود سران AFC بازهم در پرداخت این پول به فدراسیون کمکاری کرده و آن را ۳ سال به تعویق انداختند و در سال ۲۰۱۷ مبلغ واریز شد و حالا پس از گذشت چند سال این فاجعه برملا شده است.

نکته قابل تامل اینجاست که شرکت حقوقی طرف قرارداد AFC مبلغ ۸۰۰ هزار دلار حق الوکاله از این پول برداشته و  فقط ۲۸۰ هزار دلار به ایران رسید این در حالیست که اولاً چنین درصد سنگینی برای آزاد کردن یک مبلغ به شدت خارج عرف بوده و مشخص نیست چرا مسئولان فدراسیون زیر بار چنین ماجرایی رفته و از سوی دیگر اگر AFC مقصر بلوکه شدن پول بوده چرا ایران باید حق وکالت آزاد شدن پول را بپردازد؟

یک خبرگزاری در این بین مدعی شده است که این پنهان کاری به ارتباط خوب مسئولان وقت فدراسیون فوتبال با شیخ سلمان و کرسی نایب رئیسی AFC مرتبط است.

اینکه بخشی از این پول حق باشگاه‌ها بوده و نکته مهم‌تر لزوم ورود دستگاه‌های نظارتی برای پیگیری چنین تخلف بزرگی است که باید دید با گذشت ۳ سال اراده‌ای برای رسیدگی به این موضوع وجود دارد یا نه؟
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: