کد خبر: ۳۲۹۱۰۰
۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۸
0
وزیر صنعت با اشاره به نیاز ۷۰ هزار میلیاردی سرمایه واحد‌های تولیدی در سال ۹۹ گفت: پیش بینی می‌شود در پایان سال جاری رشد بخش صنعت مثبت باشد.

به گزارش پول نیوز، به‌طور قطع شیوع ویروس کرونا آثار منفی بر همه بخش‌های اقتصاد کشور گذاشته و بسیاری از کسب و کارها و مشاغل بخصوص در بخش تولید زیان قابل توجهی را متحمل شدند.
 
با توجه به گستردگی حوزه صنعت، معدن و تجارت خسارت‌های وارده به این بخش در مدت کوتاه قابل ارزیابی نیست اما بیشتر بخش‌هایی که کسب و کارشان در این مدت تعطیل شد، متحمل خسارت جدی شدند.
 
حال رضا رحمانی با اشاره به ظرفیت های بالای حوزه تولیدات صنعتی و معدنی در تحقق جهش تولید در سال جاری گفت: ‌ صنعت یکی از بخشهای عمده اقتصاد ایران است، چراکه سهم صنعت، معدن و تجارت در تولید ناخالص داخلی حدود ۳۵ درصد بوده که نزدیک به ۳۰ درصد اشتغال کشور در این بخش ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه، در سال جاری به ۷۰ هزار میلیارد تومان منابع تسهیلات برای تامین سرمایه درگردش واحدهای تولیدی نیاز داریم، گفت: در حوزه تولید بر خلاف وزارتخانه‌های دیگر نیاز به بودجه مستقیم دولت برای انجام یک پروژه نیست، این منابع ۷۰ هزار میلیاردی نباید به وزارت صمت تعلق گیرد بلکه به واحدهای مختلف تولیدی در سراسر کشور تزریق خواهد شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: این منابع از طریق بانک ها، بورس، صندوق توسعه ملی، صندوق های حمایتی و سرمایه گذاری تامین خواهد شد.

به گفته رحمانی هرچند در گذشته عمده منابع مذکور از طریق سیستم و نظام بانکی تامین می‌شد اما اخیرا به سمت راههای جدید تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی حرکت کرده‌ایم.

وی افزود: در برنامه وزارت صمت برای تحقق جهش تولیدی در واحدهای تولیدی سراسر کشور با توجه به نیاز واردات قطعات واسطه‌ای به لزوم تامین تسهیلات ۴ میلیارد دلاری نیز اشاره شده است.

وزیر صنعت ادامه داد: برنامه این وزارت خانه‌ بر استفاده از ظرفیتهای خالی کشور متمرکز شده است، که در این مقطع تنها نیاز به سرمایه در گردش کافی دارد.

رحمانی تاکید کرد: با توجه به برنامه های لحاظ شده رشد بخش صنعت در پایان سال منفی نخواهد بود و می‌توان انتظار داشت که با رشدهای مثبت در این بخش نیز رو به رو باشیم.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: