کد خبر: ۳۳۰۲۴۲
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۲
0
امروز فعالیت موج بارشی در شمال‌غرب، غرب، دامنه‌های زاگرس مرکزی و دامنه‌های البرز مرکزی به صورت رگبار باران خواهد بود.

به گزارش پول نیوز، بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، امروز فعالیت موج بارشی در شمال‌غرب، غرب، دامنه‌های زاگرس مرکزی و دامنه‌های البرز مرکزی به صورت رگبار باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید خواهد بود. همچنین امروز در بخش‌هایی از مرکز شرق و جنوب‌شرق بارش باران گاهی همراه با وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

یکشنبه فعالیت موج بارشی در نیمه شمالی ادامه خواهد داشت، شدت بارش در این روز در شمال‌شرق کشور به صورت رگبار باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید خواهد بود و البته در مناطق مستعد بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود. از اواخر این روز به تدریج از میزان بارش‌ها در شمال‌غرب کاسته خواهد شد. همچنین بعد از ظهر این روز در بخش‌هایی از جنوب و جنوب‌شرق افزایش ابر و رگبار باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

دوشنبه در خراسان‌شمالی و شمال خراسان‌رضوی رگبار باران خواهیم داشت و به تدریج سامانه بارشی از شمال‌شرق کشور خارج می‌شود. همچنین در بعد از ظهر این روز در بخش‌هایی از شمال‌غرب کشور افزایش ابر و رگبار پراکنده خواهیم داشت، همچنین در سایر مناطق کشور آسمانی صاف تا کمی ابری همراه با افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

سه‌شنبه بعد از ظهر با ورود سامانه بارشی جدید از شمال‌غرب و غرب کشور به تدریج بارش در این مناطق آغاز خواهد شد که روز چهارشنبه با تقویت این سامانه گستره فعالیت آن به استان‌های واقع در جنوب‌غرب، دامنه‌های زاگرس مرکزی، دامنه‌های البرز مرکزی و نیمه غربی سواحل دریای خزر می‌رسد.

گفتنی است، اواخر وقت امروز و طی روز یکشنبه برای بخش‌هایی از استان‌های سمنان، اصفهان، یزد، خراسان‌رضوی و خراسان‌جنوبی وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

 

وضعیت آب و هوا در ۱۳ اردیبهشت؛ بارش باران در شمال‌غرب کشور

وضعیت آب و هوا در ۱۳ اردیبهشت؛ بارش باران در شمال‌غرب کشور

وضعیت آب و هوا در ۱۳ اردیبهشت؛ بارش باران در شمال‌غرب کشور

وضعیت آب و هوا در ۱۳ اردیبهشت؛ بارش باران در شمال‌غرب کشوروضعیت آب و هوا در ۱۳ اردیبهشت؛ بارش باران در شمال‌غرب کشور

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: