کد خبر: ۳۳۱۷۶۳
۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۳
0
ایمپلنت دندان همانطور که از نامش پیداست یک عمل کاشت دندان است. در این روش از یک پایه فلزی به عنوان ریشه دندان جدید استفاده می شود که باید در داخل استخوان فک قرار گیرد.

به گزارش پول نیوز، ایمپلنت یکی از بهترین روش های کاشت دندان است ، زیرا هم از استقامت و مقاومت بالایی برخوردار است و هم زیبایی بالایی دارد و همین از علت های محبوبیت بالای آن نزد همگان است. حال با هم وجوه مختلف آن را بررسی می کنیم.

جنس ایمپلنت دندان

ایمپلنت های دندان به طور کلی از قسمت های مختلفی تشکیل می شوند و خب طبعاً قسمت های مختلف از جنس های مختلفی نیز باید تشکیل شوند. اما منظور اصلی ما از جنس ایمپلنت ، قسمت فیکسچر است که از اهمیت بالایی نیز برخوردار است زیرا باید در داخل استخوان فک قرار بگیرد و با آن پیوند برقرار کند. جنس پایه ایمپلنت معمولاً از فلزات و آلیاژ هایی از آن ها است. اما بهترین و متداول ترین ماده استفاده شده اغلب تیتانیوم است. زیرا تیتانیوم میزان خوردگی بسیار کمی در دراز مدت دارد ، مقاومت بالایی دارد و همچنین به خوبی توسط بدن مورد پذیرش قرار می گیرد.

البته در مواردی بسیار نادر ممکن است بدن به تیتانیوم حساسیت داتشه باشد که در این صورت و با نظر پزشک می توان از ایمپلنت هایی با جنس های دیگر نظیر ایمپلنت زیرکونیوم استفاده کرد.

برای آشنایی کامل با جنس های ایمپلنت و برند ایمپلنت به لینک زیر مراجعه کنید .

برند ایمپلنت

 

آشنایی با ایمپلنت دندان و هزینه آن

اجرای ایمپلنت دندان

همانظور که گفته شد ایمپلنت دندان از اجرای متفاوتی تشکیل شده است. سه جزء اصلی که معمولاً در اکثر آن ها ثابت هستند فیکسچر اباتمنت و تاج دندان است.

1- فیکسچر : پایه ایمپلنت دندان و همان قسمت فلزی است که باید در داخل استخوان فک چفت و محکم شود. این پایه باید جنس بسیار محکمی داشته باشد تا بتواند در دراز مدت دوام بیاورد و همچنین با استخوان فک پیوند برقرار کند.

2- اباتمنت : رابط میان پایه و قسمت بالایی است. اباتمنت به صورت واسط در داخل فیکسچر که درون لثه است پیچ می شود و قسمت بالایی آن که سری گرد دارد محل قرارگیری دندان مصنوعی است.

3- تاج دندان : روکش یا همان دندان مصنوعی است که بر روی اباتمنت قرار می گیرد. تفاوت این دندان مصنوعی این است که جنس بسیار مقاومی دارد و متناسب با دندان های طبیعی هر شخص در لابراتور تهیه و تولید می شود. از این رو پس از قرار گیری بسیار طبیعی خواهد بود.

مراحل انجام ایمپلنت دندان

در ابتدا پس از احساس نیاز به ایمپلنت دندان باید به مرکز ایمپلنت مراجعه کرد تا توسط متخصص مربوطه عکسبرداری های لازم و نظر نهایی داده شود. در صورت تایید برای ایمپلنت و عدم وجود مشکل قرار برای روز عمل تعیین می شود. در صورتی که مشکلاتی نظیر کمبود استخوان یا وجود دندان پوسیده در داخل دهان وجود داشت ابتدا باید این موارد رفع شود.

در روز مراجعه برای عمل ابتدا کار با بی حسی موضعی آغاز می شود. سپس برشی بر روی لثه داده می شود تا دسترسی به استخوان فک مهیا شود.

پس از این مرحله با استفاده از مته مخصوص پزشکی سوراخی در نقطه مورد نظر برای کاشت ایجاد می کنیم و فیکسچر را در داخل آن چفت می کنیم. اکنون باید مدتی به ایمپلنت استراحت بدهیم تا استخوان فک با رشدش آن را در بر بگیرد و پیوند همگام سازی با آن بر قرار کند. این مدت بنا به تشخیص پزشکی چند ماهی طول خواهد کشید. خبر خوب این است که در طول این مدت تاج دندان نیز در لابراتور بر اساس رنگ و اندازه دندان های طبیعی فرد تولید می شود تا در هنگام مراجعه بدون اتلاف وقت به سراغ مراحل بعدی برویم.

پس از گذشت مدت استراحت و مراجعه مجدد برای ادامه عمل ابتدا بررسی می شود که پیوند برقرار شده است یا خیر. در صورت تایید پزشک ادامه ماجرا از سر گرفته می شود. دوباره برشی بر روی لثه ایجاد می شود و پس از دسترسی به ایمپلنت کار گذاشته شده نوبت به قرار دادن اباتمنت و سپس تاج دندان تولید شده بر روی آن است. پس از اتمام کار جراح توصیه های نهایی در رابطه با نحوه مراقبت و بالا بردن طول عمر ایمپلنت را برایتان بازگو خواهد کرد.

 

مزایای ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان مزیت های بسیار زیادی نسبت به روش های کاشت دیگر دارد که در زیر آن ها را با هم بررسی می کنیم :

1- ظاهر زیبا : زیبایی ظاهری از این رو است که تاج دندان به صورت اختصاصی برای هر شخص ساخته می شود و وقتی در داخل دهان جایگذاری شد در کنار سایر دندان ها حسی کاملاً طبیعی را به شخص منتقل می کند.

2- مقاومت بسیار بالا : از آنجایی که جنس پایه ایمپلنت از فلزات مستحکمی مانند تیتانیوم است و همچنین داخل استخوان فک قرار می گیرد و با آن پیوند برقرار می کند ، مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و فشار ها نسبت به سایر روش های کاشت دندان خواهد داشت.

3- طول عمر بالا : بسته به میزان موفقیت کاشت توسط جراح ، جنس و کیفیت ایمپلنت و میزان مراقبت های شخص این طول عمر متغیر استو اما به طور کلی ایمپلنت دندان طول عمر بالایی دارد .

4- بهبود جویدن : برای اشخاصی که از دندان مصنوعی استفاده می کنند ، همیشه لق زدن آن در داخل دهان باعث اختلال در روند جویدن و خوردن غذا بوده است. اما با استفاده از ایمپلنت دندان به علت چفت و محکم بودنش این اتفاق نمی افتد و جویدن بسیار راحت تر و همانند دندان های طبیعی انجام می شود.

5- بالا رفتن اعتماد به نفس : شخص به علت داشتن لبخند زیبا در طول روز بیشتر لبخند می زند و راحت تر صحبت می کند و احساسی خجالتی ندارد. بنابراین به طور غیر ارادی اعتماد به نفسش بالاتر می رود.

قیمت ایمپلنت دندان

برای اطلاع از جدیدترین قیمت های ایمپلنت دندان به سایت مراجعه کنید.

قیمت ایمپلنت دندان

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: