ادامه جنگ تجاری چین و آمریکا
کد خبر: ۳۳۱۹۹۲
۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۵:۲۶
0
مقامات دولتی چین از شرکتهای بزرگ کشاورزی این کشور مانند کافکو و سینوگرین خواستند خرید برخی محصولات کشاورزی آمریکا از جمله دانه های سویا را متوقف کنند.

چین خرید برخی محصولات کشاورزی از آمریکا را متوقف کرد

 

به گزارش پول نیوز به نقل از بلومبرگ، مقامات دولتی چین از شرکتهای بزرگ کشاورزی این کشور خواستند خرید برخی محصولات کشاورزی آمریکا از جمله دانه های سویا را متوقف کنند. پکن در حال بررسی افزایش درگیری ها با آمریکا بر سر هنگ کنگ است.

به شرکت های تجاری دولتی چین مانند کافکو و سینوگرین دستور داده شده خریدهای خود را متوقف کنند. خریداران چینی همچنین تعداد نامشخصی از سفارش های گوشت خوک آمریکا را لغو کردند. به گفته منابع آگاه، از شرکت های خصوصی درخواستی برای توقف واردات نشده است.

توقف واردات از آمریکا آخرین نشانه به خطر افتادن قرارداد تجاری بین دو اقتصاد بزرگ دنیا است که به سختی به دست آمده بود. در حالیکه نخست وزیر چین ماه گذشته قول داده بود به قرارداد تجاری که در ژانویه بسته شده متعهد بماند ولی از آن زمان، تنشهای بین دو کشور بخاطر اختلاف بر سر اقدام پکن در مورد هنگ کنگ رو به افزایش بوده است.

 

شرکتهای کافکو و سینوگرین وارد کنندگان اصلی محصولات کشاورزی برای چین هستند. این دو شرکت در حال قیمت گذاری 20 تا 30 محموله دانه های سویای آمریکا در روز جمعه بودند که فعالیت خود را پس از هشدار ترامپ به جریمه برخی مقامات چینی متوقف کردند. چین قبل از اتخاذ اقدام بعدی منتظر حرکت بعدی ترامپ است.

 

در حالی که ترامپ بارها تهدید به لغو مرحله اول قرارداد تجاری با چین کرده بود ولی مشاوران اقتصادی ارشد او پیشنهاد ادامه این قرارداد را داده بودند.

 

چین طبق مرحله اول قرارداد تجاری که در ژانویه امضا شد، توافق کرده بود 36.5 میلیارد دلار محصولات کشاورزی آمریکا را در سال 2020 خریداری کند. ولی همه‌گیری ویروس کرونا باعث شد چین تنها بتواند 3.35 میلیارد دلار از محصولات کشاورزی آمریکا را در سه ماه اول سال جاری میلادی خریداری کند که پایین ترین حد از سال 2007 بود.

 

با بازگشایی تدریجی اقتصاد چین از تعطیلی های ویروس کرونا، این کشور سرعت واردات خود از آمریکا را افزایش داده است که شامل بیش از یک میلیون تن دانه سویا طی تنها دو هفته در ماه مه میشود.

 

ولی تنش ها بین آمریکا و چین رو به افزایش گذاشت و ترامپ این کشور آسیایی را به خاطر گمراه کردن جهان در مورد گستره و خطر شیوع ویروس کرونا سرزنش کرد. این اختلافات به بازارهای کالا هم راه یافت و چین به جای دانه‌های سویای آمریکا، این محصول را از برزیل وارد کرد

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: