کد خبر: ۳۳۲۴۵۲
۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۳
0
نیروهای مسلح لیبی تنها چند ساعت پس از اینکه کارگران کار تعمیر و نگهداری را در میدان نفتی الشراره آغاز کرده بودند، دستور توقف کار را داده اند. شرکت ملی نفت لیبی از تمام کارمندانش خواسته از این دستور پیروی نکنند.

شرکت ملی نفتی لیبی تنها یک روز پس از بازگشایی بسته شد

 

به گزارش پول نیوزبه نقل از اویل پرایس، یک روز پس از آنکه اعلام شد میدان نفتی الشراره لیبی تولید خود را پس از ماهها تعطیلی به خاطر جنگ داخلی از سر گرفته، افراد مسلح وارد این میدان نفتی شدند و تولید مجددا متوقف شد.

 

شرکت ملی نفت لیبی اعلام کرد این نیروهای مسلح تنها چند ساعت پس از اینکه کارگران در این میدان نفتی کار تعمیر و نگهداری را آغاز کرده بودند، به آنها دستور توقف کار را داده اند. شرکت ملی نفت لیبی از تمام کارمندانش خواسته از این دستور پیروی نکنند.

 

در بیانیه این شرکت آمده است:« این گروه مسلح که از شهر صبحا در جنوب کشور می آیند میدان نفتی الشراره را در دست گرفته، تفنگ هایشان را به سمت کارگران غیر مسلح نشانه رفته و آنها را مجبور به توقف تولید کرده اند».

 

شرکت ملی نفت لیبی اعلام کرده بود اولین فاز تولید در میدان نفتی الشراره با ظرفیت 30 هزار بشکه در روز آغاز می شود وانتظار می رود به خاطر آسیب هایی که تعطیلی طولانی مدت به وجود آورده، رسیدن به ظرفیت کامل تولید 90 روز طول بکشد. این میدان نفتی ظرفیت تولید 300 هزار بشکه در روز را دارد.

 

لیبی همچنین تولید در یک میدان نفتی دیگر با نام الفیل را که متصل به الشراره است با ظرفیت 70 هزار بشکه در روز آغاز کرده بود.

 

صنعت نفت لیبی پس از اینکه ارتش ملی این کشور که شعبه ای از دولت شرقی در لیبی است، پایانه های نفتی این کشور را اشغال کرد، متوقف شد.

 

از آن زمان درگیری ها ادامه دارد و تولید نفت لیبی از بیش از یک میلیون بشکه در روز به کمتر از 100 هزار بشکه در روز رسیده است. صادرات نفت این کشور 92 درصد طی ماه‌های ژانویه تا مه پایین آمده است. شرکت ملی نفت لیبی ماه گذشته اعلام کرد کل خسارتی که این کاهش تولید به بار آورده برابر با 5 میلیارد دلار است.

 

به گفته مصطفی سانالا، رئیس شرکت ملی نفت لیبی، این خسارت علاوه بر آسیبی است که به خط لوله ها به خاطر فرسایش ناشی از ساکن بودن نفت و آب شور میرسد. هزینه تعمیر آنها پس از پایان بحران میلیون ها دلار خواهد بود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: