May 2024 06 / دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۳۲۵۲
۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۵
0
مقامات هند در بحبوحه درگیری‌های شدید مرزی با چین بیش از ۶۰۰میلیون دلار از قراردادهای تجاری خود با شرکت‌های چینی را متوقف کرده‌اند.

هند 600 میلیون دلار قرارداد تجاری با چین را متوقف کرد

 

به گزارش پول نیوز به نقل از سی ان ان، مقامات هند در بحبوحه درگیری‌های شدید مرزی با چین بیش از 600 میلیون دلار از قراردادهای تجاری خود با شرکت های چینی را متوقف کرده اند.

مقامات ایالت ماهاراشترا در غرب هند می گویند در حال بررسی قراردادها با سه شرکت چینی هستند تا روند ادامه آنها مشخص شود. این قرارداد های اولیه هفته گذشته به عنوان بخشی از اقدامات دولت برای کمک به احیای اقتصاد هند از بحران همه‌گیری ویروس کرونا اعلام شدند. رشد اقتصادی در هند قبل از آغاز بحران کرونا کند شده بود و پیش‌بینی می‌شود تولید ناخالص داخلی این کشور در سال جاری میلادی برای اولین بار از 1979 کاهش یابد.

بیست سرباز هندی در درگیری‌های مرزی هفته گذشته کشته شدند و به این ترتیب یک جنگ دیپلماتیک و نظامی بین دو کشور آغاز شده است. خطرات اقتصادی این درگیری ها بسیار بالاست. هند بیشتر از همه از چین کالا وارد می کند. چین و هند باعث رشد یکدیگر از نظر فن آوری شده اند. غولهای فناوری چین میلیاردها دلار در بزرگترین استارتاپ های هند سرمایه گذاری کرده اند و سازندگان گوشی همراه در چین بازار هند را در دست دارند.

به گفته مقامات هندی، بزرگترین قرارداد تجاری که در خطر نابودی قرار دارد، قرارداد با خودروسازی «گریت وال موتورز» چین به ارزش 500 میلیون دلار است.

قرارداد بعدی با شرکت صنعتی هنگلی انجینیرینگ چین و خودروسازی فوتون موتور بسته شده که از قبل هم یک قرارداد مشترک با شرکت اتوبوسهای برقی پی ام آی هند داشته اند.

مقامات هندی اسامی سایر شرکت‌های آسیب دیده از این درگیری ها را اعلام نکردند. بسیاری از شرکتهای داخلی در هند هفته گذشته قراردادهای خود را در ماهاراشترا اعلام کردند از جمله شرکت وارون بوریجز، تأمین کننده محصولات پپسی در هند.

وزیر صنعت ایالت ماهاراشترا اعلام کرد مقامات این ایالت منتظر بررسی ها و تصمیم‌گیری دولت مرکزی هند درباره فضای فعلی تجارت و سیاست اتخاذ شده در مورد قرارداد با شرکت های چینی هستند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: