May 2024 16 / پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۳۵۲۰
۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۰
0
بر اساس نظرسنجی موسسه «یوگاو»، ۳۱ درصد از مردم انگلیس خواستار تغییرات بزرگی در اقتصاد پس از کرونا هستند، ۲۸ درصد تغییرات متوسطی را می‌خواهند و فقط ۶ درصد هیچ تغییری را لازم نمی دانند.

مردم انگلیس خواستار تغییرات بزرگ در اقتصاد پس از کرونا شدند

 

به گزارش پول نیوز به نقل از گاردین، فقط 6 درصد از مردم انگلیس خواهان بازگشت به همان مدل اقتصادی قبل از آغاز بحران کرونا هستند. اتحادیه‌های تجاری، کسب و کارهای مختلف و رهبران مذهبی و اجتماعی همه یک صدا خواستار یک بهبود مالی عادلانه‌تر هستند.

سران کنگره اتحادیه تجاری انگلیس، کنفدراسیون صنعت انگلیس و اتاق های بازرگانی این کشور از جمله 350 شخصیت با نفوذی هستند که درخواست یک بازسازی اقتصادی عادلانه‌تر و پاکتر را دارند و معتقدند هیچ راه بازگشتی به سمت گذشته وجود ندارد.

بر اساس نظرسنجی موسسه «یوگاو»، 31 درصد از مردم انگلیس خواستار تغییرات بزرگی در اقتصاد پس از کرونا هستند، 28 درصد تغییرات متوسطی را می‌خواهند و فقط 6 درصد هیچ تغییری را لازم نمی دانند.

این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد 44 درصد از مردم در مورد آینده اقتصادی انگلیس بدبین و تنها 27 درصد خوش بین هستند. 49 درصد از مردم انگلیس عقیده دارند بحران کرونا نابرابری را شدیدتر کرده است.

به گفته لرد کرسلیک، رئیس سابق سرویس مدنی انگلیس، با بهبود شرایط انگلیس از بحران کرونا واضح است که مردم یک آینده بهتر را می‌خواهند نه بازگشت به گذشته را. با توجه به بحران های بزرگ گذشته از جنگهای جهانی گرفته تا رکود بزرگ، این توافق جمعی وجود دارد که هیچ راه بازگشتی به گذشته نیست.


کمپینی که برای اصلاح اقتصادی به راه افتاده خواستار منابع مالی بیشتر برای سرویس سلامت ملی انگلیس، مراقبت های بهداشتی، برخورد با نابرابری، ایجاد مشاغل مناسب مخصوصاً برای جوانان و کاهش خطر همهگیری های آینده و شرایط جوی اضطراری است.

بسیاری از سران اقتصادی انگلیس عقیده دارند این بحران حقایق تلخی را آشکار کرده است از جمله اینکه خدمات بهداشتی و اجتماعی انگلیس منابع کافی در اختیار ندارند و نابرابری بسیاری از مردم را آسیب‌پذیر کرده است.

رهبر حزب کارگر انگلیس مستقیماً نخست وزیر این کشور را به خاطر قولش برای هزینه کردن میلیاردها یورو در اصلاح اقتصادی این کشور به چالش کشیده است:« روند بهبود اقتصاد ما از بحران کرونا باید با مقیاس چالش های به وجود آمده متناسب باشد. باید برپایه زیرساخت های محکمی بنا شود، برای کل کشور مفید باشد و به نابرابری های عمیقی که وجود دارد پایان دهد».

 

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: