کد خبر: ۳۳۴۱۰۴
۱۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۱
0
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی، از توسعه ۸۵ درصدی مکانیزاسیون در زمین های شالیزاری کشور خبر داد.

مکانیزه شدن 85 درصدی برنج کاری در کشوربه گزارش پول نیوز  کامبیز عباسی، با اشاره به این که ۶۲۰ هزار هکتار برنج کاری در کشور داریم، افزود: در بخش برنج در سال ۱۳۹۲ حدود ۱۰ درصد از زمین های شالیزاری کشورمان مکانیزه بود که در این شش سال، این مکانیزاسیون به حدود ۸۵ درصد رسید.

وی افزود: در سال های ۹۲ تاکنون دستگاه های نشاءکار و کمباین برنج جزو ماشین هایی بوده که تولید داخل نداشته است.

عباسی اظهار کرد: بر اساس مصوبه هیات دولت، مقرر شد این دو کالا در سال های ۹۷ و ۹۸ به علت نبود تولید داخل، همچنان بتوانند ارز دولتی بگیرند و وارد شوند.

وی ادامه داد: شرکت کمباین سازی ”ایران“ هم یکی از بزرگترین وارد کننده های کمباین بود و ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی می گرفت و در سال ۱۳۹۷ حدود ۳۰۰ دستگاه و در سال ۱۳۹۸ حدود ۱۰۰ دستگاه وارد کرد و در نیمه دوم سال ۱۳۹۸، این شرکت مدعی تولید شد و ما از کارخانه بازدید و حمایت کردیم اما حدود ۷۰ درصد این کالا همچنان وارداتی بود.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که نیاز داخلی کشور به کمباین، سالی ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه است، گفت: در سال جهش تولید هستیم و شالیکاران کشورمان شامل یک میلیون و ۲۰۰ هزار بهره بردار هستند و باید محصول مزارع خود را با ماشین کمباین برداشت کنند.

وی افزود: شرکت کمباین سازی ”ایران“ ۱۲ تا ۱۳ دستگاه کمباین برنج تولید کرد در حالی که کشورمان به سالانه ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه کمباین نیاز دارد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: