کد خبر: ۳۳۴۷۵۹
۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۶
0
واردات نفت خام چین پس از ۲ ماه متوالی خرید بالا، در ماه ژوئن کاهش یافت.

علت کاهش واردات نفت خام چین چیست؟

 

به گزارش پول نیوز به نقل از اویل پرایس، در شرایطی که همه گیری ویروس کرونا دومین اقتصاد بزرگ دنیا را در اوایل سال جاری میلادی متوقف کرده بود، واردکنندگان نفت خام چین مقادیر بالایی از این محصول را خریداری می‌کردند ولی حالا دیگر تمایل چندانی به خرید نفت خام ندارند. واردات نفت خام چین در ماه مه به بالاترین رقم یعنی 47.97 میلیون تن معادل 11.34 میلیون بشکه در روز رسید.

خرید شتابزده نفت خام توسط بزرگترین وارد کننده نفت دنیا دلیل اصلی افزایش قیمت نفت خام پس از سقوط آن در ماه آوریل بود.

واردات نفت خام چین پس از 2 ماه متوالی خرید بالا، در ماه ژوئن کاهش یافت. اطلاعات گمرک از 27 کشور تولید کننده نفت نشان می دهد صادرکنندگان 2.55 میلیون بشکه در روز معادل 21 درصد نفت کمتری در ماه مه به سمت چین فرستاده اند.

کاهش واردات نفت چین به دو معناست: تقاضای نفت چین دوباره به خاطر موج دوم همه گیری ویروس کرونا روند نزولی را آغاز کرده یا سرعت خرید نفت خام این کشور بی ثبات بوده است.


به نظر می رسد دلیل دوم محتمل تر باشد. پالایشگاه های مستقل چین از قیمت پایین نفت در ماه آوریل برای پر کردن ذخایر خود از نفت ارزان استفاده کردند و پس از افزایش قیمت نفت خرید خود را کاهش دادند. چین 19.1 میلیون بشکه نفت خام اورال روسیه را برای بارگیری در ماه آوریل خریداری کرده بود. 40 تا 50 روز طول میکشد تا نفت روسیه به چین برسد یعنی نفتی که در آوریل بارگیری شده در ماه ژوئن به بنادر چین رسیده است.

تاجران نفت همچنین اشاره می‌کنند که واردات شرکت های بزرگ چین مثل شرکت ملی نفت چین، شرکت ملی نفت دریایی چین و شرکت سینوپک کاهش چندانی نداشته است. این بدان معناست که احتمالاً واردات چین در ماه سپتامبر دوباره افزایش می یابد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: