کد خبر: ۳۳۴۹۲۹
۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۹
0
ترکیه به دنبال کاهش بیشتر وابستگی به گاز روسیه است و برای نخستین بار در دو دهه گذشته، ممکن است به مدت حداقل دو هفته از غول روسی گازپروم گازی دریافت نکند.

ترکیه برای کاهش وابستگی به گاز روسیه دست بکار شد

 

به گزارش پول نیوز ، شرکت دولتی بوتاس ترکیه اعلام کرد فعالیت خط لوله ترک استریم در ۲۷ ژوییه به طور کامل متوقف خواهد شد. بوتاس خریدار همه گازی است که در این خط لوله جریان دارد و از ژانویه امسال راه اندازی شده است.

این خط لوله به مدت چند هفته تا اواسط اوت برای انجام کارهای تعمیراتی روی خطوط لوله بسته خواهد ماند اما خط لوله ترک استریم ماه گذشته هم برای انجام فعالیت تعمیراتی تعطیل شده بود.

خط لوله گازی بلواستریم که از روسیه به ترکیه فعالیت دارد هم در ماه مه بسته شده بود و با وجود این که قرار بود تنها به مدت چند هفته بسته بماند، همچنان تعطیل مانده است. در نتیجه ترکیه ۷۰ درصد گاز کمتری نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۱۹ از روسیه خریداری کرده و این غول گازی را در فهرست صادرکنندگان گاز به ترکیه پایینتر از جمهوری آذربایجان و ایران قرار داده است. ترکیه همچنین اکنون که قیمت LNG به شدت ارزان شده، آن را جایگزین گاز روسیه کرده است.

خط لوله گاز طبیعی ترک استریم برای ارسال گاز روسیه به ترکیه و بازارهای جنوب شرقی اروپا در اوایل ژانویه رسما توسط رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه افتتاح شده بود.

در آن زمان گازپروم اعلام کرده بود که خط لوله ترک استریم امنیت انرژی در منطقه را بهبود خواهد بخشید.

بر اساس گزارش اویل پرایس، با این حال منتقدان سیاست انرژی روسیه شامل آمریکا، کشورهای منطقه بالتیک، لهستان و چندین کشور اتحادیه اروپا بر این باورند که برتری مسکو در بازار گاز، امنیت انرژی اروپا را تحلیل می برد.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: