کد خبر: ۳۳۵۴۱۲
۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۹
0
اقتصاد کره شمالی برای اولین بار طی سه سال گذشته در ۲۰۱۹ رشد کرد.کل صادرات کره شمالی ۱۴.۴ درصد در ۲۰۱۹ افزایش یافت و به ۲۸۰ میلیون دلار رسید.

اقتصاد کره شمالی رشد کردبه گزارش پول نیوز به نقل از الجزیره، اقتصاد کره شمالی برای اولین بار طی سه سال گذشته در 2019 رشد کرد. شرایط بهتر جوی کشت محصولات را در این کشور افزایش داده ولی تحریم‌های اعمال شده جهت توقف برنامه های هسته ای کره شمالی، تولید در این کشور را در سطح پایینی نگه داشته است.

بانک مرکزی کره جنوبی اعلام کرد تولید ناخالص داخلی کره شمالی 0.4 درصد در 2019 نسبت به سال قبل از آن رشد کرده است. خشکسالی و تحریم باعث شد کره شمالی در 2018 بدترین رکود را طی 21 سال گذشته تجربه کند.

کره شمالی اطلاعات اقتصادی خود را منتشر نمی کند و آمار بانک مرکزی کره جنوبی معتبرترین اطلاعاتی است که می‌توان در مورد اقتصاد این کشور به دست آورد.

کره شمالی از سال 2006 به خاطر برنامه های هسته ای و موشکی بالستیک تحت تحریم‌های سازمان ملل قرار داشته و شورای امنیت سازمان ملل طی سالهای اخیر این تحریم ها را سخت تر کرده است.

طبق گزارش بانک مرکزی کره جنوبی، ساخت و ساز در کره شمالی در 2019 رشد کرده و بخش‌های جنگلداری و ماهیگیری هم رونق داشته‌اند ولی بخش های تولید و معدن راکد شده‌اند.

تجارت منسوجات که زمانی اصلی ترین صادرات کره شمالی بود ممنوع شده است.


اطلاعات نشان می دهد کل صادرات کره شمالی 14.4 درصد در 2019 افزایش یافته و به 280 میلیون دلار رسیده است. بیشتر این صادرات مربوط به ساعت های مچی و دیواری، کفش، کلاه و کلاه گیس بوده است.

کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی بارها قول داده سطح استاندارد زندگی در این کشور را افزایش داده و اقتصاد در حال احتضار آن را باز کند.

بانک مرکزی کره جنوبی از 1991 از ارقام آژانس‌های اطلاعاتی و وزارت وحدت دو کره برای تخمین شرایط اقتصادی کره شمالی استفاده می کند.

انتظار می رود تجارت کره شمالی شرایط بدتری در سال جاری داشته باشد چون همه گیری ویروس کرونا صادرات این کشور به چین را محدود کرده است. صادرات به چین 90 درصد کل تجارت کره شمالی را تشکیل می‌دهد.

بانک مرکزی کره جنوبی اعلام کرد اقتصاد کره شمالی 50 برابر کوچکتر از اقتصاد کره جنوبی است. کره جنوبی دوازدهمین اقتصاد بزرگ دنیاست.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: