April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۵۷۴۷
۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۱
0
شاخص «داوجونز ایدانستریال اوریج» با ۰.۱۷ درصد صعود نسبت به روز قبل و در سطح ۲۷ هزار و ۴۳۳.۴۱ واحد بسته شد.

پایان هفته درخشان برای بورس های اروپا و آمریکا

 

به گزارش پول نیوز به نقل از بلومبرگ، قائم مقام رییس بانک مرکزی آمریکا با اشاره به رشد مثبت اقتصاد آمریکا در ماه ژوییه نسبت به بازگشت سطوح فعالیت های اقتصادی در این کشور به میزان قبل از بحران تا پایان سال آینده ابراز امیدواری کرده است. ریچارد کلاریدا، با تاکید مجدد بر حمایت همه جانبه بانک مرکزی این کشور از بازارهای مالی گفته است که روند احیای کامل اقتصادی طول خواهد کشید و باید صبور بود.


در وال استریت، بیشتر شاخص‌ها صعودی بودند تا جایی که دو شاخص از سه شاخص اصلی بورسی در سطح بالا تری از روز قبل خود بسته شدند. شاخص «داوجونز ایدانستریال اوریج» با ۰.۱۷ درصد صعود نسبت به روز قبل و در سطح ۲۷ هزار و ۴۳۳.۴۱ واحد بسته شد.

شاخص «اس اند پی ۵۰۰» با ۰.۰۸ درصد افزایش تا سطح ۳۳۵۱.۷۵ واحدی بالا رفت و دیگر شاخص مهم بورسی آمریکا یعنی «نزدک کامپوزیت» با ۰.۸۷ درصد ریزش در سطح ۱۱ هزار و ۱۰.۹۸ واحدی بسته شد.


در معاملات بازارهای بورس در اروپا، شاخص "فوتسی ۱۰۰" بورس لندن با ۰.۰۹ درصد افزایش نسبت به روز قبل و در سطح ۶۰۳۲.۱۸ واحد بسته شد. شاخص "دکس ۳۰" بورس فرانکفورت در آلمان با افزایش ۰.۶۶ درصدی و ایستادن در سطح ۱۲ هزار و ۶۷۴.۸۸ واحدی به کار خود خاتمه داد و شاخص "کک ۴۰" بورس پاریس با صعود ۰.۰۹ درصدی در سطح ۴۸۸۹.۵۲ واحد بسته شد. در مادرید شاخص "ایبکس ۳۵" ۰.۱۱ درصد پایین رفت و به ۶۹۵۰.۵۰ واحد رسید.

در معاملات بورس‌های آسیا، شاخص‌ها عملکرد بدی داشتند؛ تا جایی که شاخص "نیک کی ۲۲۵" بورس توکیو ژاپن با افت ۰.۳۹ درصدی تا سطح ۲۲ هزار و ۳۲۹.۹۴ واحدی پایین رفت. شاخص "هانگ سنگ" بورس هنگ کنگ ۱.۰۶ درصد پایین رفت و در سطح ۲۴ هزار و ۵۳۱.۶۲ واحد بسته شد. در چین شاخص "شانگهای کامپوزیت" افت ۱.۱۵ درصدی را تجربه کرد و در سطح ۴۷۰۷.۹۳ واحد بسته شد.

در استرالیا شاخص "اس اند پی اس اند ایکس ۲۰۰" بورس سیدنی با ۰.۶۲ درصد کاهش و ایستادن در سطح ۶۰۰۴.۸۴ واحدی به کار خود خاتمه داد. در بین دیگر شاخص‌های مهم آسیایی، شاخص " تاپیکس" ژاپن نزولی بود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: