کد خبر: ۳۴۱۶۳۷
۲۲ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۱
0
شرکت داروسازی زاگرس فارمد پارس در دوره مالی ۶ماهه خود توانسته برای هرسهم ۲۹۱ریال سود پوشش دهد.
به گزارش پول نیوز، شرکت داروسازی زاگرس فارمد پارس در اطلاعات و صورت های مالی میان دوره ای ۶ماهه منتهی به ۳۱شهریور۱۳۹۹ اعلام کرد توانسته سود عملیاتی خود را نسبت به مدت مشابه سال مالی گذشته با رشد ۵۲درصدی به مبلغ ۴۱۳میلیارد ریال و سود خالص را با رشد ۲۹درصدی به ۲۶۷میلیارد ریال برساند.

سود انباشته این شرکت در گزارش منتشر شده با افزایش ۸۵درصدی به مبلغ ۲۶۹میلیارد ریال رسیده است. همچنین سود هر سهم این شرکت رشد ۲۹درصدی همراه شده و به مبلغ ۲۹۱ریال رسیده است.

اهداف و راهبردهای آتی مدیریت «ددام» در خصوص تولید و فروش محصولات تقویت برند و افزایش سهم بازار محصولات انسانی بیمارستانی است. همچنین این شرکت در نظر دارد محصولات دامپزشکی در حوزه های تولید محصولات جدید و افزایش صادرات را توسعه دهد و به همکاری با شرکت های توزیع در جهت تسهیم بهتر منافع و کمک به کاهش دوره وصول مطالبات بپردازد.

این شرکت در ارتباط با مبلغ ۲۱میلیارد و ۹۲۴میلیون ریال در سرفصل بهای تمام شده خدمات ارایه شده توضیح داده است که بدلیل اینکه سطری برای خرید کالای ساخته شده و سایر وارده و صادره های بهای تمام شده دیده نشده،  بنابراین به ناچار آثار ریالی گردش فصول یادشده به سرفصل بهای تمام شده خدمات ارایه شده منتقل شده تا جمع بهای تمام شده کالای فروش رفته صحیح نشان داده شود.

"ددام" در برآوردی که از برنامه های تامین مالی و تغییرات هزینه های مالی شرکت دارد اعلام کرده است که برای دوره ۶ ماهه منتهی به ۳۰اسفند۱۳۹۹ اقدام به تسویه تسهیلاتی می کند که سررسید آن در دوره مذکور است و اخذ تسهیلات نیز معادل تسهیلات تسویه شده انجام می شود.

علاوه براین با توجه به تغییر نرخ ارز این شرکت به نیمایی، افزایش دریافت تسهیلات جهت تحقق برنامه پیش بینی شده وجود خواهد داشت.

این شرکت اهتمام بر تولید اقلام پیش بینی شده را از سایر برنامه های با اهمیت خود برای دوره ۶ ماهه منتهی به ۳۰اسفند۱۳۹۹ اعلام کرده است و بدلیل تاخیر در تخصیص ارز و تاخیر در تهیه مواد اولیه توسط شرکتهای تولید کننده و تاخیر در حمل به دلیل فضای تحریم های ظالمانه آمریکا، برای خرید مواد اولیه داروهای تولیدی دامپزشکی و پیگیری های بعمل آمده، با تغییر تخصیص ارز حمایتی به نیمایی، افزایش بهای تمام شده  را خواهد داشت. علاوه بر اینکه تاثیر منفی مخاطرات شیوع ویروس کرونا بر فعالیت های اقتصادی کشور و به تبع آن بر فعالیت های شرکت دور از انتظار نیست.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: