رییس اتاق بازرگانی سمنان تأکید کرد:
کد خبر: ۳۴۲۴۷۳
۰۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۸
0
جمعه‌ای، رییس اتاق بازرگانی سمنان گفت: راه برون رفتن از شرایط حساس اقتصاد، صادرات کالا‌های تولیدی است؛ بنابراین باید مراودات بین‌المللی و مبادلات مالی با دنیا تقویت شود.
لزوم تقویت صادرات کالا‌های تولیدی
به گزارش پول نیوز، علی‌اصغر جمعه‌ای رییس اتاق بازرگانی سمنان با تاکید براینکه در شرایط تحریم قرار داریم و اقتصاد در حالت عادی نیست، اظهار کرد: انتقال پول و تبادل پولی ما با دنیا از مجاری قانونی و روشن عملا بسته است؛ بنابراین نباید در داخل نیز با تصمیم‌های اشتباه فشار‌هایی را بر اقتصاد و نهاد‌های مالی تحمیل کنیم.

جمعه‌ای تصریح کرد: مهم‌ترین مسئله امروز اقتصاد تقویت توان تولید داخل و به تبع آن، رونق صادرات است که باید در این مسیر گام‌های محکم و شفافی برداشت، ضمن اینکه حیطه فعالیت فعالان اقتصادی را نیز نباید محدود کرد.

وی ادامه داد: به عنوان نمونه بخشی از کالا‌ها از گمرک ترخیص و خارج شد و باید به سرعت باقی مانده کالا‌ها را نیز ترخیص کنیم. با توجه به اینکه بانک مرکزی و سیستم‌های نظارتی می‌دانند چه افرادی کالا وارد می‌کنند و ارز ۴۲۰۰ تومانی را به چه افرادی داده‌اند و در چه مرحله‌ای قرار دارد. به ویژه در بخش ترخیص کالا‌های استراتژیک و مواد اولیه که می‌تواند راهگشای تولید باشد و منجر به افزایش کالا در بازار و مهار تورم و قیمت شود، باید تدابیر لازم را اندیشید.

به گفته رییس اتاق بازرگانی سمنان، راه برون رفتن از شرایط حساس اقتصاد، صادرات کالا‌های تولیدی است؛ بنابراین باید مراودات بین‌المللی و مبادلات مالی با دنیا تقویت شود. در این مسیر برای ایجاد توسعه تجاری و همچنین رونق اقتصادی ناگزیر به ارتباط با دنیا هستیم که انتظار می‌رود این موارد در اولویت مسئولان قرار گیرد.

جمعه‌ای با اشاره به مسائل داخلی کشور تصریح کرد: باید برخی از مقرراتی که در داخل دست و پای فعال اقتصادی را می‌بندد، تسهیل شود و این به آن معنا نیست که دست سودجویان را هم باز بگذاریم و فضا را برای پولشویی برخی مهیا کنیم.

رییس اتاق بازرگانی سمنان افزود: در شرایط فعلی، نظام بانکی نیز باید همسو با تولید و اقتصاد پیش برود و به جای بنگاهداری به بانکداری بپردازند چرا که همین مسائل نیز باعث بروز مشکلات عدیده‌ای خواهد شد. هر چند کنترل بانک مرکزی بر ترازنامه بانک‌ها می‌تواند در این بخش تاثیرگذار باشد.

جمعه‌ای در پایان با بیان اینکه هر چه بیشتر در راستای شفاف‌سازی گام برداریم به صلاح مملکت خواهد بود، تصریح کرد: مجلس و دیگر دستگاه‌ها نیز به آنچه در رابطه با شفاف‌سازی است، فوری با دید منفی نگاه نکنند بلکه نگاه منطقی داشته باشند تا شرایط تسهیل شود.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: